Rocío Flores pateix un atac d'ansietat just abans d'entrar en directe

Va passar fa uns dies després de veure l'episodi on Rocío Carrasco relata la pallissa de la seva filla

El relat de Rocío Carrasco sobre la pallissa que va rebre per part de la seva filla el 27 de juliol de 2012 va ser el detonant perquè mare i filla trenquessin definitivament la seva relació. Tot just dos dies més tard que tot Espanya conegués aquesta dura vivència de la filla de Rocío Jurado en l'episodi vuit de la docu-sèrie, Rocío Flores havia d'acudir a 'El programa de Ana Rosa' com a col·laboradora.

L'assumpte és que Flores tenia pànic a seure al plató de Telecinco per parlar d'aquest tema en concret, que havia deixat a tothom paralitzat per la seva cruesa. Ara, dies després, la revista 'Semana' publica una cosa que, sens dubte, impacta a tot aquell que tingui una mica de sensibilitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores va patir un atac d'ansietat abans d'entrar a 'El programa de Ana Rosa'

La coneguda revista del cor ha pogut saber en exclusiva que Rocío Flores va patir un atac d'ansietat minuts abans d'estar en directe amb Ana Rosa Quintana, però, finalment, va aconseguir superar aquest mal moment i va complir amb el seu treball, acudint a la taula del debat de 'Supervivientes'. És ben sabut que a la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha compartit amb els seus seguidors que fa setmanes que pateix problemes de son per tota la pressió que té a sobre per la docu-sèrie sobre la vida de la seva mare.

En les últimes dates, s'ha filtrat que Rocío estaria disposada a donar una entrevista explicant la seva versió dels fets que està relatant la seva mare cada setmana a Telecinco. Tot fa indicar que aquesta entrevista tindrà lloc a 'El programa de Ana Rosa', ja que és un espai on ella es troba més còmoda, dins del que cap, i pot explicar la seva veritat d'una manera més tranquil·la.

Torna a emocionar-se amb les paraules d'Olga des d'Hondures

A la gala d'aquest dimarts de 'Tierra de nadie', Rocío Flores ha tornat a trencar-se després d'escoltar unes emotives paraules d'Olga Moreno des d'Hondures: «Ells tenen a la seva mare, però que jo els he criat com si fos la seva mare, perquè mare només n'hi ha una. Em faria molta il·lusió, a mi i al seu pare, que la seva mare es posés en contacte amb ells. Intentem cada any que ho faci, però no els agafa el telèfon. Algun dia d'insistir i insistir, s'ho agafaran, pel bé d'ells i d'ella».

«El nen sempre em regala un collaret, com per agrair-me, però que a mi no m'ha d'agrair res. Qualsevol persona ho fa, els he d'agrair jo més a ells que ells a mi. De tres dits, no em tallo cap. Per a mi David és especial», confessava Olga.

Rocío Flores es trenca i abandona el plató de 'Tierra de nadie'

La resposta no s'ha fet esperar, i Rocío Flores s'ha emocionat fins a trencar a plorar: «Olga no m'ha parit, però és una persona fonamental en la meva vida, tinc molt a agrair-li perquè si m'he convertit en la persona que soc, ella ha format part d'això. M'ha ensenyat molt. No vull plorar, intento venir aquí i seguir cap endavant, però em costa bastant. La sento i em remou molt. Estic molt orgullosa del concurs que està fent. Ella ha dit tot, no he de dir res més», ha confessat entre llàgrimes.

Minuts després, ha hagut d'abandonar el plató en mostrar-se totalment desencaixada. Rocío s'ha quedat molt tocada després d'aquest moment i ha aprofitat l'emissió d'un nou vídeo sobre el programa per abandonar el plató de 'Supervivientes', i intentar recuperar-se de l'emoció viscuda després d'escoltar les paraules d'Olga a l'Illa del Pirata Morgan.


Comentaris

envia el comentari