Rocío Flores plorant a 'El programa de Ana Rosa'

Rocío Flores confirma entre llàgrimes què passa amb el seu pare: «Ja no es pot dissimular»

Rocío Flores ha parlat d'Antonio David i també de Rociíto

Ahir, Rocío Flores va tornar a treballar a 'El programa de Ana Rosa', i no va poder evitar l'emoció quan va veure un vídeo on apareixien els seus germans, el seu nòvio, Manuel, i els seus pares.

La col·laboradora de Telecinco va parlar de com està el panorama entre el seu pare, Antonio David, i Olga Moreno després de la separació. «No es pot dissimular més, de cap manera. Al 2022 li demano salut i que a la meva família li vagin bé les coses, perquè pitjors coses ja no ens poden passar», va dir a plató.

Antonio David Flores i Olga Moreno al cotxe
Rocío Flores ha parlat de la separació del seu pare, Antonio David, i Olga Moreno | GTRES

«Estic bé, però no et mentiré, perquè és absurd mentir-te. Òbviament, és un Nadal molt complicat», va confessar Rocío Flores. «La situació familiar no tinc per on agafar-la, ni per una banda ni per l'altra, a nivell general, en tot», explicava.

Rocío Flores, sobre Antonio David i Olga: «No tenen per què portar-se malament»

La tertuliana va exposar: «Hem tingut la sort de sopar tots junts, amb el meu pare i l'Olga. Ho vam celebrar a casa tots junts, i van poder venir els meus tiets, el meu pare, l'Olga i els meus germans», ha dit sobre Antonio David i la resta de la família, amb qui va passar la nit de Cap d'Any.

«No hi va haver tensió. M'imaginava que seria diferent. La percepció que vaig tenir és que al final la gent se separa i no tenen per què portar-se malament. Si ells decideixen portar-se bé perquè en el fons s'estimen i perquè ho fan pel bé de la Lola i el David, és respectable... Ho veig fins i tot millor», va confessar ahir al matí.

Rocío Flores es torna a emocionar

D'altra banda, la jove es va tornar a emocionar veient un vídeo del programa dels matins de Telecinco sobre Rociíto. Una vegada més, la col·laboradora es va trencar en directe i va expressar el que encara sent per ella. «L'estimaré sempre perquè és la meva mare. No me n'aniré mai», confessava.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores s'emociona en directe parlant de Rociíto | Mediaset

La tertuliana va veure les imatges de la madrilenya dient «val més boig conegut que savi per conèixer» després que li preguntessin pels seus fills. I va exposar: «No crec que sigui un dard, però potser et dic que m'ha sorprès, aquest vídeo», ha dit.

Una cosa que la jove va voler denunciar és el dolor que li produeixen les crítiques que li fan a 'Sálvame'. «Em fa pena que la meva pròpia mare permeti que els seus companys de 'Sálvame' parlin de mi com parlen. Això és el que em fa pena i em sorprèn», va sentenciar.

«Em va parir, i jo l'estimo perquè és la meva mare»

No obstant això, Rocío Flores vol mirar endavant. «Soc una persona que intenta avançar a la vida. Ve un nou any i m'encantaria que les coses milloressin. I veig aquestes reaccions i em quedo petrificada», ha sostingut sobre el vídeo de la seva mare.

Rocío Flores amb cara de circumstàncies a 'El programa de Ana Rosa'
A Rocío Flores li dol que es parli malament d'ella a 'Sálvame' | Mediaset

Això sí, no veu impossible una reconciliació amb ella. «És la meva mare, i respecto tot el que faci. I encara que a la gent se li hagi oblidat, em va parir, i jo l'estimo perquè és la meva mare», va assegurar.

Alhora, va parlar clar sobre el distanciament entre mare i filla. «A mi em fa mal, però no vindré aquí cada dia plorant... quan veig com es fan les coses», ha aclarit.

«Ho repetiré fins a la sacietat: el dia que ella vulgui, soc aquí... Jo no me n'aniré mai», sentenciava mirant a càmera i plorant a llàgrima viva.