Rocío Flores perd els papers i esclata: «M'estic assabentant»

La filla d'Antonio David mostra el seu costat més xulesc davant la premsa farta de la pressió mediàtica

Rocío Flores ha acaparat l'atenció de tots els mitjans de comunicació des que la seva mare va decidir trencar el seu silenci. El documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' ha fet saltar pels aires la premsa rosa en descobrir-se i quedar demostrat amb proves l'infern que Antonio David Flores li va fer passar a Rocío Carrasco i que s'ha mantingut durant 25 anys.

La filla de tots dos sempre ha procurat mantenir-se al marge, encara que en les seves aparicions públiques ha contribuït a engrandir el paper de mala mare de Rocío. Amb el seu testimoni, la filla de 'la més gran' ha aconseguit un gran nombre de suports i la seva filla intenta guardar les formes i no pronunciar-se, tot i que manté que la seva progenitora no diu la veritat i es posiciona al costat del seu pare. Però tot té un límit, i la influencer ja no pot més.

Rocío Flores esclata davant la premsa

Mentre duri la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021', Rocío és l'encarregada de la botiga de roba que la dissenyadora té a Màlaga. Quan els seus compromisos professionals a Madrid li ho permeten, viatja fins a la capital andalusa per estar amb la família i assegurar-se que tot marxa bé.

Són molts fronts el que té oberts i la paciència sembla que ha arribat al límit. La premsa segueix els seus passos per saber la seva opinió sobre les declaracions abocades per Rocío Carrasco i els últims esdeveniments l'estan sobrepassant. Fa uns dies, la filla d'Antonio David denunciava l'assetjament que estava rebent el seu pare en descobrir uns cartells que l'assenyalaven de maltractador, i els reporters li van preguntar sobre la veracitat dels fets.

«De veritat, si us plau. Jo crec que ja n'hi ha prou. La denúncia està posada, no? És que no tinc més a dir» contestava molt molesta i seca. Un enuig que es va fer més evident quan va ser preguntada pel canvi de domicili de la seva família a una urbanització privada per així evitar la premsa. «Ah sí? Doncs ja saps tu més que jo. M'estic assabentant ara» deia amb un to desafiant i una mica malcarada.

Està clar que Rocío Flores mostra una cara molt més desafiant quan no es troba en els platós de televisió i que no dubta a treure la seva cara més guerrera quan es tracta de defensar la seva família, davant el que ella considera un assetjament i una invenció per part d'alguns mitjans de comunicació.

Un moment per respirar

Davant l'expectació que mostra la seva sola presència, Rocío Flores va decidir agafar-se un respir i gaudir de l'aire fresc de Màlaga per desconnectar de tota la polèmica que s'està generant. Són ja diverses setmanes patint pel fet d'estar en el focus de la notícia i, tot i que procura no pronunciar-se, la seva actitud és ben diferent de la televisió o a les xarxes socials, on no dubta a llançar algun dard que altre a la seva pròpia mare alimentant així l'interès per les seves reaccions.

El passat cap de setmana, la filla d'Antonio David compartia amb els seus seguidors l'escapada que havia realitzat sense rumb fix. Pujada a una moto, la jove volia escapar així de l'huracà que l'està perseguint des de fa mesos amb l'única intenció d'oblidar-se per unes hores de tots els seus problemes. «Per fi airet malagueny... Ens n'anem de ruta» escrivia amb una foto on se la podia veure al seient de darrere d'una moto equipada amb el casc reglamentari.

Al costat d'ella es trobava el seu nòvio, Manuel Bedmar, qui s'ha convertit en un dels seus majors suports i a qui troba a faltar quan els seus compromisos professionals els mantenen separats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari