«Teniu un problema»: Rocío Flores, sobre el 'tonteig' de Gianmarco i Olga Moreno

La jove es va mostrar molt contundent a 'Supervivientes' en veure les imatges dels dos concursants

Rocío Flores va tornar a seure ahir a la nit al plató de 'Supervivientes' com a col·laboradora, on no va tenir una nit fàcil. Primer, perquè es va posar a plorar quan va veure un vídeo d'Olga Moreno, l'esposa del seu pare (Antonio David), en el qual aquesta deixava clar que, encara que no era la seva mare, l'havia criat.

Així, l'emoció d'Olga li va comportar nombroses crítiques en xarxes socials perquè van ser molts els que van dir no entendre que plorés per aquesta dona, però no pel patiment de la seva progenitora (Rocío Carrasco). El segon moment complicat de la nit va arribar per a la jove quan va haver d'enfrontar-se a altres imatges de la seva madrastra, en les quals es veia que Olga té un clar 'feeling' amb Gianmarco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'tonteig' d'Olga i Gianmarco

Els concursants de 'Supervivientes' tenen més 'feeling' amb uns companys que amb altres, així doncs, Olga Moreno, a més de la seva amistat amb Marta López, està tenint un notable acostament amb Gianmarco. Per aquest motiu, d'un temps ençà, passen més temps junts i no dubtin en intercanviar-se paraules i gestos d'afecte. I això és precisament el que es va poder veure ahir a la nit a la gala, concretament, es va poder veure com ella reconeixia que si estigués soltera i tingués 24 anys tindria una nit boja amb l'italià.

És més, Olga es va mostrar gelosa per l'acostament entre ell i Valeria i, fins i tot, li va retreure que no s'hagués acostat més a ella. Però aquí no va quedar tot, sinó que també se'ls va veure fent-se abraçades i petons, i fins i tot es va descobrir a la concursant fent-li un regal al seu company. Això sense oblidar l'intercanvi de mirades còmplices i somriures.


Rocío Flores surt en defensa d'Olga

Tot just emetre's les imatges, el presentador de 'Supervivientes' d'ahir, Carlos Sobera, va voler conèixer l'opinió de Rocío Flores, qui va ser molt clara i va treure-li 'ferro a l'assumpte'. Així, ha manifestat de forma irònica: «Ui, quina gravetat!». A això va afegir: «Et diré una cosa. Jo he estat en aquesta illa i jo sé el que és forjar una amistat molt, molt 'heavy' i molt bonica. Ho veig com a tal i qui no ho vulgui veure així té un problema».

De la mateixa manera, per justificar l'esposa del seu pare va dir: «A l'illa hi ha de tenir un binomi, t'ho dic de veritat. Per la part de Gianmarco és una amistat veritable i estic molt orgullosa que es portin molt bé». Carlos va insistir que Olga «li posa ullets» al seu company i va voler saber si Antonio David es podria sentir molest per això. La resposta de Rocío va ser clara: «Què dius?».

El 'zasca' d'Oriana

Amb relació a si el marit de Moreno podria molestar-se pel que estava veient, Oriana va decidir intervenir. Així, no va dubtar a manifestar: «Han sortit tantes coses del pare de Rocío que tampoc podria enfadar-se». D'aquesta manera, donava un 'zasca' a Flores que va ser aplaudit en xarxes socials, ja que va treure a la llum la gran quantitat de dones que havien aparegut afirmant haver sigut amants d'Antonio David.

Aquestes paraules van portar al fet que Rocío comencés a 'posar-li cares' a Oriana, i per això aquesta li va dir: «Tu em caus bé, 'tronca', però del teu pare han dit moltes coses». Però, la filla d'Antonio David no va voler quedar-se callada i va exposar: «Aquí tothom diu moltes coses de tot el món». Va ser una situació molt tensa, la qual va ser trencada per Sofia Cristo, que va intentar justificar el que estava succeint entre Olga i Gianmarco.

«Per fer-te el dia a dia més amè, encara que tu tinguis una parella lluny, l'atracció i l'instint animal... Som animals, la carn, l'olor, les feromones com que et ve de gust aixecar-te i fer coses. A més, Gianmarco és educat, és maco, l'accent és molt 'sexy' i sensual... Vaja, què vols que et digui?», va sentenciar.


Comentaris

envia el comentari