Rosa Benito esclata contra 'Sálvame' i demana que la deixin en pau

El programa en el que va treballar durant molts anys i que ara s'ha convertit en un dels seus grans mal de caps.

Rosa Benito en un moment de 'Sálvame'
Rosa Benito en un moment de 'Sálvame' | Twitter

La que fos cunyada de Rocío Jurado, Rosa Benito, ha acabat esclatant contra 'Sálvame', el programa en el que va treballar durant molts anys i que ara s'ha convertit en un dels seus grans mal de caps. La colaboradora va abandonar el programa en dues ocasions i en aquestes dues ho va fer de males maneres, fins i tot, interposant demandes judicials contra membres de l'equip i de la productora. Això va comportar que la tertuliana es convertís en un personatge non grat i que s'evités parlar d'ella, tot i que quan es feia, era per atacar-la i tirar pels terres els seus arguments.

Freda i distant amb els que van ser els seus companys

Ara, dos anys i mig després que aquesta abandonés el programa, la situació ha donat una volta i hi ha revifat la guerra. Des de fa uns mesos Rosa Benito s'ha convertit en col·laboradora de 'Ya es mediodia', el programa dels migdies que presenta Sonsoles Ónega a Telecinco. Això ha propiciat trobades de la tertuliana amb els seus excompanys en els passadissos. Alguns d'aquests han afirmat en directe que han estat trobades fredes i que fins i tot, Rosa Benito els hi ha retirat la salutació.

Per si no n'hi hagués prou, ara els reporters del programa la busquen pels passadissos per intentar parlar amb ella i ahir ho van aconseguir, va ser llavors quan la Benito va demanar que la deixessin tots en pau, a ella i a la seva família. Que ella volia viure tranquil·la i sense problemes. Després, amb el reporter del programa van signar la pau de manera simbòlica però dona a pensar que aquesta guerra no ha acabat aquí.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari