Rosa Benito en un moment de 'Sálvame'

Rosa Benito esclata contra 'Sálvame' i demana que la deixin en pau

El programa en el que va treballar durant molts anys i que ara s'ha convertit en un dels seus grans mal de caps.

La que fos cunyada de Rocío Jurado, Rosa Benito, ha acabat esclatant contra 'Sálvame', el programa en el que va treballar durant molts anys i que ara s'ha convertit en un dels seus grans mal de caps. La colaboradora va abandonar el programa en dues ocasions i en aquestes dues ho va fer de males maneres, fins i tot, interposant demandes judicials contra membres de l'equip i de la productora. Això va comportar que la tertuliana es convertís en un personatge non grat i que s'evités parlar d'ella, tot i que quan es feia, era per atacar-la i tirar pels terres els seus arguments.

Freda i distant amb els que van ser els seus companys

Ara, dos anys i mig després que aquesta abandonés el programa, la situació ha donat una volta i hi ha revifat la guerra. Des de fa uns mesos Rosa Benito s'ha convertit en col·laboradora de 'Ya es mediodia', el programa dels migdies que presenta Sonsoles Ónega a Telecinco. Això ha propiciat trobades de la tertuliana amb els seus excompanys en els passadissos. Alguns d'aquests han afirmat en directe que  han estat trobades fredes i que fins i tot, Rosa Benito els hi ha retirat la salutació.

Per si no n'hi hagués prou, ara els reporters del programa la busquen pels passadissos per intentar parlar amb ella i ahir ho van aconseguir, va ser llavors quan la Benito va demanar que la deixessin tots en pau, a ella i a la seva família. Que ella volia viure tranquil·la i sense problemes. Després, amb el reporter del programa van signar la pau de manera simbòlica però dona a pensar que aquesta guerra no ha acabat aquí.

També et pot interessar...