'Sálvame' anuncia una gran bomba per a demà coincidint amb el retorn de Jorge Javier

S'especula que o bé podria tornar Paz Padilla o bé es podria celebrar el desè aniversari del programa

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Sálvame anuncia per demà una gran notícia en paral·lel al retorn de Jorge Javier, Mila i Belén   | Telecinco

La tarda de demà, el primer dia de setembre, serà molt important per a 'Sálvame'. Després d'un accidentat estiu, el format de les tardes recuperarà a tres dels seus col·laboradors més habituals i que arrosseguen a més audiència. Es tracta de la reincorporació de Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban i Mila Ximénez, que ha demanat tornar mentre segueix amb el seu tractament mèdic.

Quan faltaven pocs minuts per a les nou de la nit, Carlota Corredera anunciava la notícia que li feia arribar la direcció del format. En aquest moment es podia veure un vídeo en plató on s'activava un compte enrere de 24 hores i que anunciava un plus afegit a la reincorporació de les tres grans estrelles de 'Sálvame'. La promo deia que demà tindria lloc una cosa inèdita en els onze anys d'història del programa i que anava a enxampar a tothom per sorpresa.Corredera, Anabel Pantoja i Antonio David Flores respiraven tranquils anunciant que demà no treballaven i que per tant, és una cosa que no els afecta directament. A partir d'aquest moment es comencen a rumorejar diferents hipòtesis i que podrien coincidir amb la realitat que es viurà en la jornada de demà.

Una quarta reincorporació?

Les dues idees que s'han escoltat més en les xarxes socials han estat aquestes: 'Sálvame' fa molt que ajorna la festa del desè aniversari i que es va anunciar durant moltes setmanes, per a acabar passant a l'ombra i quedant aparcada davant la sorpresa dels col·laboradors i espectadors de l'espai. Aquesta teoria perdria pes si ens fixem en l'actual situació del país i que impedeix realitzar grans esdeveniments.

La segona teoria seria el retorn de Paz Padilla. L'humorista fa molts mesos que no apareix pel programa. Primer per la quarantena completa que va realitzar, allunyant-se del programa i després amb la defunció del seu marit, que va acabar apartant una de les tres presentadores titulars del programa per motius que així ho demanaven. Tanmateix, amb tot això sobre la taula, demà veurem la resolució.


Comentaris

envia el comentari