Les cares més famoses de Telecinco en una imatge promocional

Telecinco tremola: una estrella de la cadena, a punt de separar-se

'Sálvame' anuncia la separació d'un famós presentador de Mediaset

Els fonaments de Mediaset tremolen després del que ha passat a l'inici de 'Sálvame' d'aquest dilluns, 20 de desembre. Jorge Javier Vázquez ha revelat la «grossa de Nadal» al grup de comunicació de Fuencarral.

Una notícia que farà parlar molt durant els pròxims dies i que, sens dubte, suposarà un abans i un després per a una estrella de la cadena.

La veu del presentador de Telecinco irrompia a les quatre en punt de la tarda revelant una notícia bomba dins dels passadissos de Mediaset. Jorge Javier ha afirmat obertament que una cara molt coneguda de la cadena hauria pres la ferma decisió de separar-se.

Jorge Javier Vázquez amb el director de 'Sálvame'
Jorge Javier ha tret la «grossa» aquest dilluns revelant que un famós presentador se separarà. | Mediaset

 Una notícia que no ha agafat desprevinguts els seguidors del programa de Telecinco. De fet, els més àvids han deduït el nom de la cara famosa de Mediaset de què es tracta.

La famosíssima cara de Mediaset que està a punt de separar-se

Un dels presentadors més estimats d'aquesta cadena ha decidit posar fi al seu matrimoni. Però no es tracta de qualsevol persona. La importància d'aquest home és tan gran que la seva foto és una de les que formen part del passadís de la fama de Mediaset.

Un periodista que tothom coneix i una ruptura que ningú no podia imaginar. 'Sálvame' ha assegurat que tenen tots els detalls dels motius que han portat aquest famosíssim comunicador a posar fi al matrimoni.

Joaquín Prat i Yolanda Bravo
Joaquín Prat i la seva exparella Yolanda Bravo, s'haurien separat segons 'Semana'. | GTRES

Mentrestant, les xarxes socials no han trigat gaire a revelar de quin presentador estava parlant el programa de La Fàbrica de la Tele.

Les xarxes socials assenyalen Joaquín Prat

Tots els focus han apuntat Joaquín Prat perquè la revista 'Semana' va publicar fa uns dies que el presentador ja no estaria amb la seva dona, Yolanda Bravo. Han estat parella durant 12 anys i tenen un fill en comú.

Els col·laboradors del programa de Telecinco es mostraven confosos després de rebre aquesta impactant notícia que afecta una cara famosa de Mediaset.

Jorge Javier tampoc ha volgut donar més informació sobre el tema, en un dels clàssics esquers del programa que tant desesperen els espectadors.