ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Sálvame no s'ho creu: la reconciliació que posa potes amunt Telecinco

Després de durs enfrontaments, dues col·laboradores signen la pau amb petons i abraçades

Mila Ximénez i María Patiño amb mascaretes sortint d'un bar juntes
Mila Ximénez i María Patiño signen la pau fora de càmeres | GTRES

Mila Ximénez i María Patiño van ser les protagonistes del moment més emotiu viscut durant la tarda d'ahir a 'Sálvame'. Les dues col·laboradores van intentar posar fi a la guerra que havia començat el passat dimarts, quan Mila va esclatar en directe després de rebre un missatge de la presentadora de 'Socialité'.

Tant Mila com María van acabar plorant sense consol per una situació que va posar en perill la bona relació que hi ha entre elles, i el programa va decidir que la reconciliació fos en directe. Al marge dels retrets que es van llançar durant el programa, les dues tenien clar que hi havia una conversa pendent que haurien de tractar fora de càmeres.

I així va ser. Tot i que les dues van admetre que feia un temps que estaven distanciades, la reconciliació que tant s'esperava per fi s'ha produït. Després que 'Sálvame' acabés, Mila Ximénez i María Patiño acudien a un bar proper a Mediaset per prendre alguna cosa juntes i parlar sobre el que els ha portat a aquesta situació.

En la tranquil·litat del local i ja fora de càmeres, les dues col·laboradores van tenir el temps necessari per llimar asprors i fer les paus per tornar a tenir la mateixa relació que les uneix des de fa anys. María Patiño va reconèixer el seu error davant Jorge Javier i va posar sobre la taula que potser el seu distanciament amb Mila es degui a la por que sent davant la malaltia que la seva amiga pateix.

Sense poder contenir les llàgrimes, María s'esfondrava i provocava que Mila s'emocionés i confessés que «l'estimo moltíssim i no la puc veure destrossada». Ximénez entenia les raons del distanciament de Patiño i li enviava un missatge tranquil·litzador sobre el seu estat de salut: «Jo estic bé», deia.

Mila Ximénez i María Patiño s'abracen fora d'un bar
Mila Ximénez i María Patiño s'abracen | GTRES

Un cop finalitzat el programa, totes dues van abandonar les instal·lacions de Telecinco juntes i parlant de forma amistosa mentre es dirigien a un bar per poder parlar tranquil·les i passar una estona juntes. A la sortida del local, Mila Ximénez i María Patiño es fonien en una abraçada i segellaven la pau amb un petó a la galta sense treure en cap moment la mascareta.

Les dues col·laboradores van mostrar la complicitat que encara hi ha entre elles deixant clar que no hi ha res que pugui trencar la seva amistat. Una bona notícia que omple de tranquil·litat tant a Mila com a María demostrant que més enllà de l'espectacle sempre hi ha un buit per a una conversa en privat que arregli els seus conflictes.


Comentaris

envia el comentari