'Sálvame', en quarantena: un dels seus col·laboradors, positiu per coronavirus

Els col·laboradors del programa ja s'estan realitzant les proves pertinents

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Els col·laboradors del programa ja s'estan realitzant les proves pertinents | Telecinco

'Sálvame' està en alerta. El programa de Telecinco ha patit un dur cop que ha afectat gran part dels seus col·laboradors. La possibilitat d'un cas positiu en Covid-19 els ha deixat fora de joc aquesta última setmana. 

L'audiència s'ha fixat en l'absència dels col·laboradors habituals des d'aquest dilluns 17 d'agost. Carlota Corredera, Laura FaGema LópezLydia Lozano, Antonio David Flores, Jesús Manuel Ruiz i Antonio Montero no han tornat a trepitjar el plató de 'Sálvame' des de llavors. 

Canvi ràpid de col·laboradors

Kiko Hernández va agafar l'endemà la direcció del programa, una cosa que no li tocava encara. Cal recordar que l'exconcursant de 'Gran Hermano' s'encarrega de conduir el programa només els dijous. 

Els habituals col·laboradors de 'Sálvame' també van ser ràpidament substituïts per altres companys. Miriam Saavedra, Jimmy Giménez-Arnau, Chelo García-Cortés, Miguel Frigenti o Kike Calleja han estat alguns dels encarregats d'assistir aquests dies al plató de Telecinco

Un positiu a l'equip

Aquestes inesperades substitucions van fer aixecar sospites sobre que alguna cosa estranya estava passant al programa de Mediaset. I és cert. Un dels col·laboradors del programa del dilluns ha donat positiu en Covid-19. Per aquest motiu, s'ha activat el protocol de seguretat. Tots els participants en aquella emissió s'estan fent les proves pertinents i han perdut màxima discreció.

De moment s'haurà d'esperar al fet que algú del programa es pronunciï al respecte. I és que cap dels col·laboradors ha confirmat qui és la persona que ha donat positiu en coronavirus

Però els col·laboradors de 'Sálvame' no han estat els únics a viure una cosa així. Per un succés similar està passant l'equip de 'La isla de las tentaciones'. El 19 d'agost van anunciar la paralització de les gravacions de la seva segona edició. El motiu no és altre que la sospita d'un possible cas de contagi entre els membres de l'equip. 

Ara, als dos equips d'aquests programes els hi toca esperar als resultats de les proves, que determinaran qui ha de romandre en quarantena i qui pot tornar al seu lloc de treball.


Comentaris

envia el comentari