Samantha Vallejo-Nágera somrient

Samantha Vallejo-Nágera, de 'Masterchef' ha donat la notícia que canvia la seva vida

Colate, germà de la xef, és a Madrid presentant el seu polèmic llibre

Samantha Vallejo-Nágera és una celebrity de primera línia al panorama nacional espanyol. La seva presència a Masterchef l'ha catapultada com una de les cares que és garantia d'èxit mediàtic.

Directa, sincera i molt educada, Samantha està ajudant molt durant aquests dies el seu germà Colate. Nicolás –que així es diu realment– està promocionant el seu llibre autobiogràfic Colate, por Nicolás i ha vingut a Espanya a presentar-lo.

Samantha i Colate han acudit als premis Elle Eco i hi han explicat el moment actual pel qual passen. Samantha ha adquirit el paper de portaveu familiar davant la premsa i ha revelat una bomba que farà parlar en els pròxims mesos.

Samantha Vallejo-Nágera i la família que omple la seva vida

Samantha ha demostrat la bona relació que té amb Colate. Els dos somrients i relaxats han assegurat que són els «preferits» l'un de l'altre. Pocs saben que hi ha un tercer germà, el gran, que es diu Antonio i que és antropòleg.

Samantha Vallejo i el seu germà Colate a un photocall
Colate i Samantha, «preferits» l'un de l'altre | GTRES

La xef assegura que «ho estic passant molt bé» llegint el llibre. «Em fan molta gràcia moltes coses, després hi ha coses que jo sé i en les quals l'he donat suport sempre». I és que Colate sempre ha tingut a la seva germana gran, una de les seves principals conselleres i suport per als moments difícils.

A la companya de Pepe Rodríguez a Masterchef li sembla molt divertit tot el que explica Colate. «Primer el flirteig que és divertit i ho explica bé i al final és que... Per què ho amagarà? I després les coses de la vida...».

El llibre també està dedicat a Peru Aznar, el marit de Samantha i pare dels seus quatre fills, Cloe, Pedro, Diego i Roscón. Peru no és conegut ni vol ser-ho, per això sempre s'ha mantingut en un discret segon pla. A més, té una altra filla, la Sara, d'un matrimoni anterior amb la germana de l'escriptora Carmen Posadas.

Colate i el retorn que canviarà a la família

Samantha també ha explicat que Colate tornarà a Espanya. Després de molt de temps vivint a Miami, Samantha ha explicat que Colate s'instal·larà definitivament a Espanya: «ja torno, ja el portem de tornada, Miami s'ha acabat, al setembre ha de tornar a viure a Espanya». La cuinera assegura que «estem tots encantats, estarà amb la família, que al final ja són molts anys fora».

Tanmateix, la notícia arribava segons després quan confirmava la tornada que canviarà el dia a dia familiar. «I Nico vindrà aviat també». Nico és Nicolás, el fill que Colate té amb Paulina Rubio i que ja té onze anys.

Colate i la cantant han mantingut anys de disputes des que es van separar el 2012 i es van divorciar oficialment el 2014. La custòdia de Nico o el règim de visites han estat motiu de baralla fins al punt que Colate fa anys que viu a Miami «únicament perquè comparteixo la custòdia de Nico amb Paulina».

Si l'anunci de Samantha es compleix, podria ser perquè el pròxim mes de novembre fa 12 anys. És l'edat legal en la qual els menors ja poden expressar la seva opinió davant un jutge i manifestar si prefereixen viure amb el pare o amb la mare en cas de divorci.

Després de tants anys lluitant pel seu fill, Samantha ja ha anunciat obertament que Colate torna per a Espanya. És més que probable que s'estiguin fent passos en aquest sentit també amb el seu fill.