Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda canvia de plans després de saber quan serà la boda

Fani Carbajo està a punt de passar per l'altar

Fani Carbajo i Christofer s'han convertit en una de les parelles més estimades de 'La isla de las tentaciones'.

Tot i que ningú apostava per ells, han demostrat que són capaços de fer front als obstacles més durs.

Just per això, al novembre van sorprendre tothom amb una proposició de matrimoni en ple directe, i sembla que la parelleta ja ho té tot a punt per a aquest dia tan esperat.

De fet, la influencer acaba d'anunciar que ja tenen data de casament «confirmada i tancada» i que ja han enviat les invitacions.

Imatge de la parella formada per Fani Carbajo i Christopher
Fani i Christofer quan van concursar a 'La isla de las tentaciones' | GTRES

Així doncs, l'enllaç serà abans del que s'esperava, ni més ni menys que al juny. Per tant, als nuvis només els queden unes setmanes per liquidar els preparatius. «Serà una boda amb majúscules que farà parlar molt», prometia Fani.

Això sí, hi ha certs detalls que la tenen una mica preocupada. I és que sembla que el vestit de núvia li està portant problemes.

«Em van prendre mesures quan vaig tornar de 'Supervivientes', el 2020, que estava molt prima, i ara no em puja. Em sobren 12 centímetres de cintura per cabre-hi», confessava.

«Han parlat amb fàbrica i ja l'estan arreglant», deia sobre els arranjaments que encara queden per fer.

Fani Carbajo i el seu fill Emilio.
Fani Carbajo i el seu fill, Emilio, en un vídeo que ella va compartir a les xarxes | Mediaset

A això se li suma que amb el vestit de Christofer i del seu fill passa una cosa semblant, i és que el nuvi s'ha engreixat i el nen ha crescut, així que també caldrà corregir aquests detalls.

Fani Carbajo, molt il·lusionada amb el casament

Respecte a la llista de convidats, Fani Carbajo també ha comunicat que hi haurà grans canvis. I és que hi ha persones que no vol veure ni en pintura en un dia tan important per a ella.

«Hi haurà nous convidats. No vindran les mateixes amigues que tenia fa uns mesos: algunes m'han defraudat, i n'hi ha d'altres que no vull que vinguin perquè no m'interessa tenir-les a la meva vida després dels lletjos que m'han fet...», advertia.

«Després, hi ha gent del món de la tele o de les xarxes que no m'interessa ni per prendre una copa, perquè tampoc soc una falsa. Si no els aguanto, no els aguanto», deixava caure llançant una indirecta al canal de Mtmad.

«No vull gent de postureig que vingui només a fer-se la foto", sentenciava. «No hi has de ser, aquí. No tinc per què veure't la cara de fals que tens».

A la llista no només ha eliminat noms, sinó que també n'ha afegit. Persones que fa poc que han aparegut a la seva vida i a qui ha agafat molt d'afecte. «Noves amistats que tinc i que molen», remarcava.

Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'
Fani Carbajo és més feliç que mai | Telecinco

«Hi ha gent que diu: "aquest vol ser amic teu perquè ets famosa". Ni que jo fos la Tamara Falcó, saps? Jo tinc els peus a terra, de veritat. No em crec millor que ningú. Actualment, les amistats que tinc són per a treure's el barret», deixava molt clar.

I és que «per una vegada a la vida», Fani Carbajo reconeix que està en un moment de plena felicitat.

A més, si tot va bé, també té plans de tornar a ser mare. Amb 37 anys, inicialment tenia intenció de casar-se embarassada, però no sap sí podrà complir aquest desig.

«No sé si tindré panxeta o no. Si tot va bé, em casaré embarassada, però espero no engreixar-me gaire ni tenir gaire panxa, la veritat», assegurava.

«Estic contenta. Per primera vegada, em van bé les coses: un casament a la vista, un fill a la vista, un altre que ja és adolescent i un negoci que va funcionant"», comentava il·lusionada sobre el gran moment personal i professional que viu.

▶️ Cristina Pedroche dice que lo deja y todos se quedan de piedra