Sandra Barneda presentant un programa a Telecinco

Sandra Barneda s'enfronta a una de les concursants de 'La Isla de las Tentaciones'

La concursant volia saltar-se les normes del programa

En la gala d'avui s'ha presentat la nova parella de 'La isla de las tentaciones', que ha entrat en el joc després que Inma i Ángel abandonessin el 'reality' en considerar que ja havien superat la prova del seu amor.

El components de la nova parella són l'ex 'Gran Hermano' Aless Livi i la seva nòvia Patry, que han decidit sotmetre's a la temptació de l'amor per a superar una infidelitat que va cometre ella a l'inici de la relació i que fins i tot avui dia, encara no han aconseguit oblidar.

En els primers dies de convivència Patry s'ha mostrat molt distant amb la resta de noies i també amb els temptadors que haurien de servir-li per a comprovar si el seu amor cap a Aless és del tot real. De mentrestant, ell sí que s'ha adaptat molt millor a la nova realitat i ha entaulat una connexió més que bona amb una de les temptadores del 'reality'. Aquesta bona sintonia ha estat mostrada pel programa a Patry i aquesta ha tret foc pels queixals en presenciar l'actitud afectuosa que estava mostrant el seu noi cap a una desconeguda.

Davant les imatges, Sandra Barneda ha intentat treure-li reaccions a Patry i aquesta ignorava a la presentadora demanant-li que emetés més imatges del seu noi. La presentadora catalana ha hagut de frenar-li els peus a la nova concursant i li ha dit que els passos i les ordres les donava ella i que per això, havia de seguir els passos establerts pel programa.

Patry demana una foguera amb Aless

Davant aquest 'rapapolvo', Patry li ha demanat a Sandra Barneda una foguera de confrontació amb la seva parella per a posar-li els punts sobre les is, una sol·licitud que ha estat rebutjada pel programa, perquè les normes diuen que han de passar unes quantes setmanes fins que es puguin sol·licitar aquestes trobades.

Per la seva banda, la jove no ha acceptat l'explicació del programa i ha marxat enfadada del set, mentre que la seva companya Marta li indicava que s'estava confonent amb la seva actitud.