Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda se'n va de boda i Telecinco es posa de cap per avall

Una persona molt propera a ella i molt coneguda a Mediaset ha anunciat que es casa

Sandra Barneda està tenint molt d'èxit a nivell professional: està arrasant com a presentadora de 'La última tentación' i de 'La isla de las tentaciones'. I ara haurà de fer-se un lloc a l'agenda per a poder assistir a un casament molt especial.

En concret, recentment ha sabut que una persona molt propera a ella i amb qui ha compartit moltes hores de televisió es casa. Ens referim a Marta Peñate, concursant dels dos programes que hem esmentat. I és que el seu nòvio, Tony Spina, li ha demanat matrimoni i ella ha acceptat.

Marta Peñate ha dit «sí» a Tony Spina

A través del canal de Mtmad de Peñate, 'Los estados de Marta', és com hem conegut la notícia. Pel que sembla, tot i que només fa deu mesos que està amb Tony, la relació està molt consolidada. Tenen clar que estan molt enamorats i que han trobat la persona que buscaven l'un en l'altre.

Foto de la parella
Marta Peñate i Tony Spina estan radiants de felicitat | Mtmad

Així doncs, Tony, que és ex d'Oriana i de Makoke, no ha dubtat a demanar a la canària que es casi amb ell. I ho ha fet aprofitant que era l'aniversari d'ella (ha fet 31 anys).

La parella ha passat el cap de setmana en un hotel de somni, i han compartit a les xarxes la luxosa habitació on han dormit. En un vídeo es pot veure com dissabte, després de sopar, ella li demana que li doni el regal i, quan entren a l'habitació, es troba el llit ple de globus de colors, pètals de rosa i la paraula felicitats escrita.

Després d'això va ser quan, fora de càmeres, Tony li va regalar un anell de compromís.

Marta Peñate és molt feliç

Visiblement emocionada i presumint d'anell, la Marta ha explicat als seus seguidors del canal que està molt feliç pel regal que li ha fet el seu nòvio. I  li ha dit: «El millor que m'ha passat a la vida ha trigat trenta anys a arribar, i ets tu».

Fotografia de Marta Peñate mostrant l'anell
Marta Peñate ha rebut el regal que més desitjava: un anell de compromís | cedida

Aquestes paraules han arrencat un «T'estimo» de Tony i un petó molt romàntic, cosa que ha deixat clar que estan molt enamorats.

L'endemà, diumenge, Peñate va rebre un altre regal: Spina la va sorprendre amb un dinar amb els seus millors amics, la seva germana i la seva mare. Éssers estimats de la canària que estan encantats amb la notícia. Tant és així, que tots van aplaudir quan van saber que s'havien compromès, i la mare de Marta va dir que els donava el vistiplau.

Foto de la parella
A Marta Peñate i Tony Spina se'ls veu radiants de felicitat | Mtmad

D'aquesta manera, han compartit amb tots els seguidors el pas tan important que han fet com a parella. Un pas que han fet perquè estan segurs de l'amor que es tenen, després d'haver tingut diverses relacions en el passat i d'haver patit molt.

Marta va estar molts anys amb el seu ex, Lester, amb qui va participar a 'La Isla de las tentaciones'. No obstant això, la relació estava molt deteriorada i van acabar 'posant-se les banyes' mútuament al programa.

Tony, per la seva banda, ha estat amb diverses famoses. Va ser parella de la controvertida Oriana, de Makoke i fins i tot de Mayka, companya de Marta al reality. Però amb cap d'elles va trobar l'estabilitat que ha trobat amb Peñate.

Tony i Marta estan molt contents i tenen moltes ganes de casar-se, fins i tot de ser pares. I mentre fan plans de futur, gaudeixen del seu niuet d'amor: viuen en un pis espectacular a Madrid, molt a prop del passeig de la Castellana.