Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Sara Álamo

Sara Sálamo, contundent contra Enrique Ponce: «Típic discurs d'un maltractador»

Sara Sálamo ha sortit en defensa dels drets dels animals

Sara Sálamo ha carregat sense pietat contra Enrique Ponce. L'actriu, molt compromesa amb els drets dels animals, ha tornat a demostrar que no té pèls a la llengua a l'hora de posicionar-se públicament sobre temes controvertits.

En aquesta ocasió, la jove no ha tingut inconvenients a mostrar el seu rebuig cap a la tauromàquia i aquells que la practiquen.

No obstant això, ha estat especialment dura amb el torero valencià per unes declaracions que ell mateix va fer fa uns anys en una entrevista al diari 'ABC'.

Tot i que són declaracions antigues, les paraules de Ponce ara han tornat a guanyar protagonisme després que Sara se'n fes ressò mitjançant les xarxes socials.

Sara Sálamo arremet sense pietat contra Enrique Ponce i la tauromàquia

La tauromàquia és, sens dubte, una de les pràctiques més polèmiques al nostre país, on les corrides de toros se segueixen considerant una tradició i part de l'art espanyol.

Tot i així, cada vegada hi ha més persones que lluiten per a abolir el que consideren una expressió de tortura i brutalitat contra un animal innocent.

Mitjançant el moviment animalista, una gran part de la població ha mostrat rebuig cap a una pràctica que té per finalitat convertir la mort d'un animal en un espectacle públic. Una concepció que, com era d'esperar, no comparteixen els amants de la tauromàquia.

Aquest és el cas d'Enrique Ponce, que fa dos anys deixava molt clara la seva postura sobre la professió que li dona per a viure. El destre es mostrava en contra dels animalistes que, segons ell, rebutgen una pràctica que forma part de la història d'Espanya.

«Els antitaurins pensen que la cultura és el que ells volen que sigui, però el toreig forma part de l'ADN d'Espanya i de cada poble. Podrà agradar més o menys, però la història no es pot canviar», deia en una entrevista a 'ABC'.

Enrique Ponce, acusat de defensar un «típic discurs de maltractador»

En la mateixa entrevista, el valencià aprofitava per defensar les persones que viuen de la tauromàquia. No només als toreros, sinó també els ramaders que s'encarreguen de criar els toros.

A més, el Ponce entrava de ple en la polèmica quan va proclamar el gran amor que sent pels animals i, especialment, pel toro. Unes paraules que han desfermat la indignació de Sálamo.

«Avui criar un toro és una passió i un caprici que, excepte en casos comptats, costa diners al ramader. Jo estimo el bou, el respecte i l'admiro, però l'he de matar perquè existeixi», assegurava Ponce sense cap tipus de pudor.

Arran d'aquestes declaracions, la polèmica ha tornat a esclatar a les xarxes socials per la resposta rotunda de Sara.

«Típic discurs d'un maltractador. "Si em fa més mal a mi que a tu...", li xiuxiueja mentre l'assassina», escrivia l'actriu a Twitter.

Com a ferma defensora dels animals, la parella d'Isco Alarcón ha rebutjat les paraules de Ponce fent ús del refrany que diu: «si estimes algú, deixa'l lliure».

L'actriu no entén com algú pot proclamar amor per un animal al qual després acaba matant, i fa una comparació molt significativa amb la violència de gènere. Una metàfora que no ha utilitzat a l'atzar, atès que la jove sempre s'ha reivindicat com a feminista i activista.

«Abolir certes maneres d'entendre l'amor... L'amor de veritat no fa mal. No mata», reflexionava en una altra publicació que va fer a Twitter, deixant molt clara la seva postura.