Chanel

El secret més català de Chanel: li porten l'escudella a Madrid amb l'AVE

La catalana va rebre amenaces de mort quan va ser escollida per participar a Eurovisió

El Festival d'Eurovisió celebrat ahir a la nit va ser tot un èxit. L'artista catalana Chanel, la qual representava a Espanya en el certament, va revolucionar Torí, localitat italiana amfitriona de l'edició d'enguany, i tota Europa.

Terrero ha arribat a Eurovisió després de guanyar el concurs organitzat per Radiotelevisió Espanyola per escollir el seu representant al certamen: el Benidorm Fest. 

La cantant es va imposar a la també catalana Rigoberta Bandini i al grup gallec Tanxugueiras, la qual cosa va generar polèmica i l'anunci per part de RTVE. 

També es va qüestionar la tria d''SloMo' per ser una cançó amb una lletra sensual, mentre que favorita del públic era 'Ay Mamá' de Bandini, amb un magnífic missatge dirigit a totes les mares.

Amenaces de mort

Aquest matí, al programa 'Via Lliure' de RAC1, ha intervingut la primera professora de dansa de Chanel Terrero, Jeny Poquet, la qual ha fet unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú. 

La professora de la catalana d'origen cubà, ha fet referència a la polèmica que hi va haver al Benidorm Fest a causa de l'elecció de Chanel com a representant del Festival de la Cançó d'Eurovisió.

«L'oli sempre queda per sobre de l'aigua. L'han atacat molt, però ho ha superat», ha afirmat. A més, ha explicat que fins hi tot, Chanel, va rebre amenaces de mort a través de les xarxes socials.

«No haureu sentit cap paraula de la Chanel criticant algú. Fins i tot ha tingut amenaces de mort. Més d'una. Per això ha volgut separar la seva família en el procés», declarava. 

Afirmacions molt dures tant per  a la cantant com per al seu entorn més proper. Fet que va obligar la ballarina a eliminar els seus comptes de Twitter i d'Instagram.

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

L'escudella de l'àvia a Madrid

Les àvies són les millors cuineres que existeixen. El mateix passa amb Leonor Bergé, àvia de Chanel. El plat estrella de la qual és l'escudella.

Chanel no ha perdut la seva essència i és una noia molt arrelada a Olesa de Montserrat i, per tant, a Catalunya. La seva professora de ball ha afirmat que en nombroses ocasions, quan la cantant es trobava a Madrid, passava per casa l'àvia a recollir la seva escudella i portar-li a la jove a la capital espanyola.

«Teníem una relació molt familiar. He passat molts cops per casa de l'àvia per recollir l'escudella, i portar-li a Madrid. Ella és de bona taula», ha conclòs.