IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fi del secret: José Antonio Avilés destapa el fosc passat entre Rocío Flores i Rocío Carrasco

Fins ara han estat molt pocs els que s'han atrevit a parlar del tema

Rocío Flors a plató
Rocío Flors segueix sense parlar-se amb la seva mare | Telecinco

Les amistats de José Antonio Avilés duren menys que un paquet de xiclets en una classe de secundària. La seva última víctima ha estat la fins ara intocable, Rocío Flores. Abans, ja va arrasar amb la seva amistat amb Albert Barranco i ara, pocs dies després, decideix posar entre les cordes a Rocío, traient a la llum un fet el passat que fins ara no havia estat tractat en el concurs.

Avilés sempre presumeix de tenir informacions de tots els seus companys, guanyant-se l'afecte d'aquests perquè no reveli tot el que sap, però ara sembla que ni fer-li la pilota serveix perquè no t'acabi venent. La proximitat de Rocío Flores amb Albert Barranco ha molestat molt a periodista, que no ha dubtat a treure una situació molt tèrbola durant l'últim debat de 'Supervivientes'.

Els dos es trobaven discutint sobre les relacions que mantenen amb els seus companys i quan Avilés ha vist que ja ningú ho aguantava dins de l'illa ha volgut disparar contra qui fins ara era la seva amiga i li ha recordat que ell coneixia tot el que havia ocorregut en el passat amb la seva mare, Rocío Carrasco, i que si no ho havia explicat era per què el tema estava sota secret judicial.

José Antonio Avilés presumeix de tenir dades confidencials sobre Rocío Flores

El periodista ha dit que tenen molta informació però que no la pot explicar per què això podria comportar una demanda judicial. Segons sembla i per dades publicades en altres mitjans com Telemadrid, Avilés es refereix a una forta discussió que va tenir lloc quan Flores era menor i vivia amb la seva mare. Aquesta picabaralla va arribar a majors i segons sembla, va ser el detonant perquè mare i filla no s'hagin tornat a parlar.


Comentaris

envia el comentari