INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

La sèrie 'Vis a Vis' s'acomiada aquest febrer per sempre

S'espera un final trepidant per la sèrie, que finalitzarà per «no caure en la rutina ni en la repetició»
Les preses de 'Cruz del Norte' en una imatge d'arxiu
Les preses de 'Cruz del Norte' en una imatge d'arxiu | Antena 3

La sèrie 'Vis a Vis', que s'emet actualment a la FOX, s'acomiadarà per sempre dels seus espectadors quan s'acabi la seva quarta temporada. La cadena FOX i la productora Globomedia han decidit posar el punt final a la sèrie després de l'últim capítol que s'emetrà el pròxim 4 de febrer a les 22.00 hores.

 

 

A més, cal afegir que el tancament de temporada tindrà un final amb sorpreses, com la reaparició de Macarena Ferreiro, que retornarà a la sèrie els dos últims capítols. El personatge, encarnat per l'actriu Maggie Civantos, havia marxat de 'Vis a Vis' al principi de la tercera temporada, però ara tornarà a aparèixer per tancar la sèrie juntament amb les seves companyes.   

 

La sèrie té un total de 32 capítols, dividits en quatre temporades
La sèrie té un total de 32 capítols, dividits en quatre temporades | Antena 3

 

Exigències del guió

Tal com han anunciat FOX i Globomedia en un comunicat, el final de la sèrie respon a una exigència de la seva pròpia narrativa. Actualment, 'Vis a Vis', gaudeix d'una gran popularitat i és una de les sèries més vistes de la televisió de pagament, després que fos rescatada per Globomedia a causa de la baixa audiència que tenia quan s'emetia a Antena 3.

 

 

La quarta temporada de la ficció està mantenint uns nivells d'acció trepidants, i li volen donar a la sèrie un final a la seva altura; tal com deia el seu productor executiu «La prolongació gratuïta de les trames no aporta res de nou als productes de ficció. No podem permetre que 'Vis a Vis' caigui en la rutina o la repetició».

  

El vicepresident i director general de la cadena FOX, Daniel Pérez, assegurava que «hem aconseguit un gran producte, entre el millor de la ficció espanyola actual, i aquesta és la raó que ens mou a no estirar-ho fins a l'extenuació», ha puntualitzat.

 

L'equip de 'Vis a vis' durant l'estrena de la quarta temporada de la sèrie, que va començar la seva emissió el 3 de desembre del 2018
L'equip de 'Vis a Vis' durant l'estrena de la quarta temporada de la sèrie, que va començar la seva emissió el 3 de desembre del 2018 | EP

 

Final ple de sorpreses

A part del retorn de Macarena Ferreiro, 'Cruz del Norte' rebrà altres sorpreses durant el final de la sèrie. La rapera Mala Rodríguez apareixerà per realitzar un 'cameo' al costat d'Alba Flores. A més a més, la rapera també ha creat una cançó que sonarà durant l'últim capítol de la sèrie, de la mateixa manera que en el seu dia va fer Míriam Rodríguez.Comentaris

envia el comentari