Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'

Sofia Suescun podria estar mantenint una relació amb Gil Salgado

La periodista Gema López va llençar la bomba al plató de 'Sálvame' i col·laboradors com Mila Ximénez es van haver d'aixecar de la cadira per la sorpresa

A Sofia Suescun li encanta ser el focus de la polèmica.  I si no ho és, es busca totes les raons per a ser-ho. Des del seu pas per 'GH Dúo', la navarresa ha tingut un paper molt més secundari com a col·laboradora de programes com 'Supervivientes'.

Ara, que ja s'ha acabat el programa més aventurer de Telecinco, Suescun torna a estar en boca de tots i per un tema que ha deixat a tothom bocabadats. La periodista Gema López va ser l'encarregada  de donar la notícia bomba  aquesta setmana al plató de 'Sálvame'. Segons López, Suescun s'estaria veient i fent trucades amb Gil Salgado, exmarit de Maria Jesús Ruiz. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' no donaven crèdit 

Però per a crear certa expectació, López va fer-se durar la informació i va començar a donar pistes sobre qui podia ser el nou amor de Suescun.  En aquest sentit, López va dir que: «Hi ha un amic d'un senyor, SENYOR, molt conegut per tots nosaltres, de qui hem estat parlant durant moltes hores i que ha entrat per telèfon en aquest programa i ha tingut discussions amb nosaltres, que s'ha assegut al Deluxe...».

Després de tota la incògnita, finalment, la periodista va confessar que Suescun havia estat parlant i mantenint una relació telefònica amb Gil Salgado durant diversos dies. Aquesta informació no va deixar indiferent a ningú i col·laboradors com Mila Ximénez, fins i tot, van haver-se d'aixecar de la cadira davant la sorpresa. 

De moment, Suescun manté el silenci

Fins al moment, poc més se sap sobre aquesta possible relació, ara bé, després de destapar la incògnita no hi ha dubte que les informacions començaran a rutllar sense fre. Cal recordar que va ser el mateix Alejandro Albalá, qui va relacionar la setmana passada a Suescun amb Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila. Caldrà esperar la versió de tots els fets de Suescun i saber què hi ha de cert i qui ocupa el seu cor en aquests moments.

També et poden interessar...