Sonsoles Ónega, presentadora del programa Ya es mediodía a Telecinco

Sonsoles Ónega ho té clar a Telecinco: «Fora, acomiadament fulminant»

La presentadora de Telecinco ha mostrat la seva opinió de forma clara i contundent

Ahir dimarts, 27 de juliol, Sonsoles Ónega va deixar molt clar el que pensava mentre presentava el seu programa, 'Ya es mediodía, a Telecinco. Ónega té un estil directe i proper que agrada molt als espectadors, i que l'han refermat durant tres anys al capdavant de la franja prèvia als informatius.

Així doncs, en el seu programa d'aquest dimarts, Sonsoles Ónega ha tornat a fer gala de la seva sinceritat, en una frase que ha arribat de ple a la seva fidel audiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sonsoles Ónega, contundent: «Acomiadament fulminant»

En l'habitual tertúlia de cada migdia, el programa ha debatut el cas d'una residència de Dueñas, un poble de Palència. Allà, un brot de Covid-19 ha posat fi a la vida de dos usuaris que ja tenien la pauta completa de la vacuna. Tots els col·laboradors presents a la taula han volgut recordar que això és una cosa que no ens ha de fer dubtar de l'efectivitat de l'antídot.

Aquests han explicat que des del primer dia s'ha dit que la vacuna no és efectiva al 100% i que pot haver-hi casos com aquest. La conclusió general de la taula ha estat clara: és bàsic que se segueixi vacunant per frenar l'expansió del virus.

Certament ara afecta més els més joves, que no estan vacunats, però això també pot impactar en la població de risc. En aquest moment, 'Ya es mediodía' ha entrevistat a Raúl Ortiz de Lejarazu, un metge expert en virologia. El doctor va aportar una dada nova al debat: hi ha cuidadors d'ancians que es neguen a posar-se la vacuna.

Per això, no hi ha dubte que aquest pot ser un factor de risc que afecti directament la salut dels majors usuaris de residències. Així doncs, ha estat precisament en aquest instant quan Sonsoles Ónega no ha pogut més i ha esclatat en directe.

Amb l'espontaneïtat que la caracteritza, en aquest moment ha imposat la seva versió més natural i ha deixat anar davant les càmeres la seva opinió. Sense embuts i sense mossegar-se la llengua, i en unes poques paraules que han deixat molt clar el seu parer al respecte.

«Ja em perdonaran, i segur que em criticaran», ha advertit d'entrada, conscient de la contundència amb què anava a intervenir. «Però els cuidadors de persones grans que no es vacunin, fora», ha postil·lat. I a partir d'aquest moment, ha començat a reiterar aquest clar i meridià missatge.

«En aquests casos, acomiadament fulminant per a ells, punt. Li puc assegurar que si vostè és conductor d'autobús en un col·legi i no té el carnet, l'acomiaden, punt», ha dit Sonsoles Ónega. El doctor Ortiz de Lejarazu, que atenia en aquell moment l'entrevista, mirava amb cara de sorpresa davant la contundència de la presentadora.

En qualsevol cas, el viròleg no s'ha mullat sobre aquesta qüestió i ha insistit a subratllar que «les vacunes funcionen, però no són infal·libles». «Segur que els dos morts tenien patologies molt importants, per això la malaltia en ells ha tingut major gravetat», ha tancat el doctor.

Opinions per a tots els gustos a les xarxes sobre les paraules de Sonsoles Ónega

Les paraules de l'estrella de Telecinco han sorprès per la seva contundència, i han generat polèmica en les xarxes socials. Alguns usuaris ja han mostrat la seva conformitat o el seu desencís amb Ónega a través de Twitter:

  • Doncs té raó, la salut dels residents està per sobre de tot.
  • Sonsoles Ónega és una petita dictadora. Contribueix a la pressió i al xantatge a l'hora de la vacunació al·legant que ella executaria un acomiadament fulminant al sanitari que no es vacunés. I si et vacunes i contagies com està passant?
  • 'Denunciable!!! Si haguéssim de demanar acomiadaments fulminants, no sé qui serien primer. A qui no decideixi el mateix que ella, a la foguera, no, Sonsoles?