Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega descobreix que s'ha acabat i que ja hi ha una altra persona a casa seva

Sonsoles Ónega no pot amagar que tot se n'ha anat en orris

Sonsoles Ónega està molesta. Se sent així després que Telecinco li hagi advertit que el programa que presenta a la cadena principal de Mediaset té els dies comptats.

I és que Sonsoles Ónega és plenament conscient que Ya son las ocho és un programa amb unes dades d'audiència cada cop més baixes. La realitat és que si bé els primers mesos, en què substituïa Sálvame Tomate, va fer unes bones dades d'audiència, ha anat perdent força a passos de gegant.

Telecinco ja té al cap una solució per al fracàs de l'espai vespertí que presenta la filla de Fernando Ónega. Doncs bé, tot apunta que li donaran la confiança per conduir un nou programa al seu fill pròdig, i no és cap altre que Ion Aramendi.

Sonsoles Ónega ja sap que li queda poc a Telecinco

El presentador basc va tornar fa tot just uns mesos a la cadena Fuencarral després de passar sis llargs anys presentant programes a ETB i a La 1.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega trenca a plorar en directe, en una imatge d'arxiu. | Telecinco
 

El basc va treballar els seus primers anys a la televisió com a reporter a Sálvame des del 2009 fins a la seva marxa el 2016. Després d'uns anys a ETB, TVE hi va confiar per presentar el concurs El cazador, un espai amb què va arrasar a la franja vespertina de La 1.

Amb la seva tornada a Mediaset, Ion Aramendi li ha proporcionat a Supervivientes: Conexión Honduras un canvi d'aires. Va canviar, sens dubte, la manera de presentar del seu antecessor, Jordi González, una cosa que no li havia pogut proporcionar el català a les últimes edicions del reality de Telecinco.

Amb tot, Telecinco ha posat fil a l'agulla i ja ha gravat un programa pilot amb Ion Aramendi i sota la direcció de la productora Bulldog TV. Aquesta és la mateixa que està al capdavant de Supervivientes. Cal dir que l'enregistrament d'aquest pilot no assegura que Ion presenti al 100% el programa que substitueixi Ya son las ocho.

El presentador que ha conquerit els caps de la cadena

Però la veritat és que, des que va arribar, a la cadena estan molt contents amb el comunicador basc. I no seria estrany que li donessin una altra oportunitat més, a més de presentar la gala dominical del reality de supervivència fins a mitjans d'aquest estiu.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi està a punt d'anunciar una nova feina. | Mediaset
 

Sens dubte, l'objectiu més gran de la direcció de Telecinco és trobar la tecla per acabar amb la supremacia pel que fa a les audiències de Pasapalabra.

I és que el concurs presentat per Roberto Leal està recollint unes dades que de moment són inassolibles per a l'espai que encara presenta Sonsoles Ónega. Un programa que deixarà d'emetre's a partir del primer dia del mes d'agost si res ni ningú hi posa remei.

Una altra estrella de Telecinco que se salva de l'acomiadament

La veritat és que Roberto Leal i el seu Passapalabra arrasen cada dia a Antena 3 amb gairebé 2,2 milions d'espectadors que segueixen les aventures del concurs del famós 'rosco'.

Emma García seriosa
Emma García, la companya de Sonsoles Ónega que també serà acomiadada. | Telecinco
 

Per si fossin pocs els canvis a Mediaset, Telecinco ja ha comunicat a Emma García que Viva la vida s'acabarà aviat. L'espai de cada cap de setmana passarà a la història i tancarà les seves emissions, en un principi, a partir del 31 de juliol.

Després de cinc anys en antena, l'espai dirigit per Raúl Prieto tampoc no està sabent seduir l'audiència dels caps de setmana. La cadena de Fuencarral no ha tingut més remei que tancar l'etapa d'aquest programa que arrencava cap al 2017, conduït per Toñi Moreno.