Gema López a 'Sálvame'

Surt a la llum el «tema» d'alguns dels convidats a la boda de Pilar Rubio

La zona era tan confortable que algunes persones van aprofitar les cabanyes per alguna cosa més que per a descansar

Ja s'esperava que el casament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos fos l'esdeveniment de l'any en el món de la premsa rosa.  Ara bé, sembla que la realitat està superant les expectatives, després que cada vegada estiguin sortint més i més detalls, especialment, dels convidats a la festa.

En aquesta ocasió ha estat la col·laboradora de 'Sálvame', Gema López, la que ha encès els rumors sobre els suposats moments de passió que van viure alguns dels convidats.  Evidentment, tot va tenir lloc en el moment de la celebració i, després de veure les fotografies, no era per a menys tenint en compte el parc d'atraccions i l'espectacle en cada racó que van organitzar els nuvis.

La romàntica zona de les cabanyes

Però hi va haver una zona, la qual, va ser la preferida per als convidats més romàntics, o si més no, afectuosos. Es tracta d'una de les cabanyes ubicades estratègicament pel recinte amb l'objectiu que els convidats que així ho desitgessin poguessin descansar durant uns minuts en el seu interior. Bé, doncs sembla que la zona era tan confortable que algunes persones van aprofitar les cabanyes per alguna cosa més que per a descansar.

Imatge del plató de 'Sálvame'

 

Segons López, eren «unes cabanyes de descans en les que tu, en un moment determinat, després del mareig de la sínia, et podies agitar».  Això sí, en aquest punt, la periodista no va dubtar en assegurar que: «Va haver-hi qui va descansar i va haver-hi qui no va descansar perquè, em diuen, que dins de les cabanyes va haver-hi tema que et cremes, així com afectuoses carícies».  La veritat mai se sabrà, així que només quedar imaginar quins eren els convidats que més van gaudir de les cabanyes d'un casament on l'amor, evidentment, no hi va faltar.

 

També et poden interessar...