YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Susanna Griso abandona el seu programa 'Espejo Público' en directe

El seu lloc va ser ocupat per la seva companya Lorena García, que va ser l'encarregada d'estar al capdavant del programa la resta del matí

Fotografia de la presentadora Susanna Griso
Susanna Griso ha rebut un guardó i ha estat molt criticada per aquest motiu | Cedida

En les últimes setmanes, Susanna Griso ha estat notícia pel tractament que ha fet de la mort d'Álex Casademunt. I també pel seu empipament amb dos tertulians del seu programa 'Espejo Público', d'Antena 3. No obstant això, ara ha cobrat actualitat per un altre motiu. En concret, perquè ahir durant l'emissió de l'espai va marxar del plató en ple directe.

Aquesta acció va deixar perplexos a tots els espectadors. No obstant això, la presentadora tenia un motiu de pes per a fer-lo. Havia d'acudir a la seu de la Comunitat de Madrid per a recollir un premi. Ahir dilluns un dels pilars centrals del programa va ser l'entrevista que Griso li va realitzar al president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig. La mateixa va transcórrer amb total normalitat, però, després d'aquesta, la presentadora va desaparèixer del plató.

El seu lloc va ser ocupat per la seva companya Lorena García, que va ser l'encarregada d'estar al capdavant del programa la resta del matí.

El perquè de la fugida

Els espectadors no entenien què succeïa i això ho van fer palpable en les xarxes socials. Per aquest motiu, 'Espejo Público' va decidir explicar el perquè Susanna Griso havia marxat.

Així, va ser la citada Lorena la que va manifestar: «A aquestes hores del matí, diran vostès 'On està Susanna Griso? Què fa aquesta noia aquí?'». Després d'això va afegir: «Prendré les regnes del programa a partir d'aquest moment perquè Susanna va cap a la seu de la Comunitat de Madrid, on recollirà un dels guardons que lliura el Govern de la Comunitat per motiu del 8-M».

És més, va exposar que es tractava d'un premi «per a reconèixer la trajectòria de la nostra companya Susanna, a qui després veurem recollir aquest premi i sentirem també agrair-ho». Per a concloure l'explicació, la presentadora va exposar que a la seva amiga i companya li feia especial il·lusió aquest guardó.

El discurs de Griso

Orgullosa d'haver aconseguit aquest premi és com es va mostrar la periodista d'Antena 3 en recollir-ho. I és que considera que ve a deixar constància del seu compromís amb el feminisme, per la igualtat real entre homes i dones.

Per aquest motiu, no va dubtar a continuar lluitant en aquesta línia en el seu discurs. I ho va fer dient així: «Hi ha un estudi que diu que trigarem 36 anys a aconseguir la paritat efectiva. Això significa que la meva filla Mireia, que té 16 anys, aconseguirà paritat amb els homes quan tingui la meva edat, 51».

Així mateix, va afegir: «Crec que això no ens ho podem permetre. Hem d'invertir en conciliació, hem d'invertir en dones, hem d'invertir en maternitat... Perquè això també és feminisme, feminisme amb majúscules».

Les felicitacions a Griso

Els seus companys de 'Espejo Público' i d'Antena 3 en general han donat l'enhorabona, personalment i públicament, a Susanna Griso per aquest premi. No obstant això, també ho han fet molts espectadors, a través de missatges que han deixat en xarxes socials. Ens estem referint a missatges com «Felicitats!» o «Això sí que és feminisme i no el que fa Podemos. S'ha guanyat premis a pols».

No obstant això, tampoc podem negar que no tothom ha estat d'acord amb aquest guardó, és més, fins i tot alguns l'han posat en dubte. Ho han fet amb comentaris com aquests:

  • «La Comunitat de Madrid li dóna el premi a una periodista d'Antena 3. En fi, tot queda a casa».
  • «Els favors es paguen».
  • «Perquè no li queden premis per recollir sent la portaveu d'aquest sistema inútil i els seus corruptes».
  • «Així compren a la premsa, no?».


És clar que hi ha opinions per a tots els gustos.


Comentaris

envia el comentari