YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Susanna Griso destapa una notícia íntima: «Ha tornat a casa»

Fuig la gossa de la presentadora d''Espejo Público' i ho publica a les xarxes socials per tal de trobar-la com més aviat millor

Susanna Griso al seu programa 'Espejo Público', 05/06/2020
Susanna Griso destapa una notícia íntima: «Ha tornat a casa» | Twitter (@EspejoPublico)

Recordem que Susanna Griso va utilitzar les xarxes socials per demanar l'ajuda dels seus seguidors. El passat 17 de febrer, la presentadora va perdre a Kali, la seva gossa, quan va sortir corrents perquè s'havia espantat per un petard. Afortunadament, la catalana ha tornat a utilitzar el seu compte d'Instagram per compartir una bona notícia. 

La presentadora d''Espejo público' ha informat que, per sort, tot ha acabat bé i que la seva mascota ha tornat a casa. «Kali ha tornat a casa. Gràcies per la vostra ajuda i interès. Sou genials!», ha escrit en una fotografia publicada a Instagram.

L'arribada de Kali a casa de Susanna Griso

Susanna Griso va explicar fa unes setmanes a Onda Cero com va ser l'arribada de Kali a la seva vida. La presentadora va anar a una protectora per acollir a aquesta gossa, que s'ha convertit en un membre més de la família. «Amor a primera vista. Feia poc temps que Kali estava a l'Associació A.L.B.A. I no pot ser més bona. Tan elegant i discreta com una ballarina de ballet clàssic», va assenyalar la catalana quan va adoptar-la.

Kali realment es deia Matilda, però els fills de la presentadora van decidir canviar-li el nom, en honor a la deessa de la guerra. Tot i que va costar-li una mica adaptar-se a la nova llar, l'amor de Susanna i la seva família va fer que finalment s'adaptés sense cap problema. 

«Vaig tenir dubtes perquè un dels meus fills és al·lèrgic als gossos, però estic intentant que s'adapti. No està sent fàcil. Són paraules majors. Li està costant adaptar-se, la pobra gossa té molts traumes».

«Tot i que és jove, té el morro ple de cabells blancs. Què haurà viscut per tenir els cabells tan blancs amb dos anys? I aquesta por? No li agrada sortir de casa i de fet els primers dies havia de baixar-la en braços perquè ni tan sols volia baixar les escales. M'han dit que sobre un 10 té un 9,5 d'estrès. M'ha costat moltíssim que surti de la primera habitació a la qual va arribar, però confio que ho aconseguirem».

Final feliç

La presentadora, que havia aconseguit grans avenços amb Kali, va patir un ensurt el passat 17 de febrer. Després d'escoltar uns petards, Kali va espantar-se i va sortir corrents de casa, deixant a Susanna Griso i a la seva família amb el cor encongit.

Per aquesta raó, va decidir aprofitar la seva popularitat per demanar ajuda als seus seguidors a través del seu compte d'Instagram. La presentadora d''Espejo Público' va explicar el que havia succeït i va demanar que l'ajudessin a trobar a Kali.

«Ha desaparegut a La Moraleja, Alcobendas. Espantada per uns petards. Porta arnès, collaret i abric», va assenyalar la catalana junt amb dues imatges de Kali. «No la perseguiu. Si la veieu, si us plau, aviseu als telèfons que figuren a baix».

Tot i el dur moment que ha viscut Susanna Griso, sembla que les xarxes socials han causat efecte. Una setmana després que anunciés la notícia de la desaparició, la presentadora ha compartit una bona notícia. Kali ha tornat a casa i ha portat alegria per a la família. 

Kali s'ha convertit en un dels pilars més importants de Susanna Griso, especialment després de la ruptura amb el seu marit.


Comentaris

envia el comentari