Imatge de Susanna Griso

Susanna Griso, enxampada: només cal veure-li les mans

La presentadora s'ho ha pres amb molt d'humor

Susanna Griso ha tornat a generar polèmica, i no pels seus comentaris, sinó per una divertida escena que ha passat a 'Espejo Público' sense que ella s'adonés que l'estaven gravant. La veterana presentadora de 'Espejo Público' estava entrevistant a doble pantalla a un propietari d'un pis que es queixava que els inquilins havien cremat totalment l'immoble, quan de cop i volta la presentadora ha començat a fer escarafalls amb els braços.

En concret, el convidat explicava que els seus exinquilins li havien destrossat per complet el pis i que, fins i tot, havien deixat de pagar el lloguer, tot i haver pagat els desperfectes ocasionats en l'habitatge. És per això que l'actitud de la presentadora a plató ha sorprès a tothom, ja que semblava estar pendent d'altres coses i no del seu convidat, cosa molt poc habitual en ella.

Després de veure a Susanna Griso molt distreta fent gests en l'aire, la cadena ha decidit canviar el pla per eliminar-la de la pantalla i que no es veiés el que estava fent.

La reacció de Susanna Griso en assabentar-se del que ha passat

En lloc d'avergonyir-se, la periodista ha volgut fer humor i no ha dubtat a comentar el que ha passat a través del seu compte d'Instagram amb un breu vídeo del moment. «Endevina, endevinalla... Traduïa a l'assessora espiritual de Trump? Donava instruccions d'aterratge? Espantava les gavines?», confessava.

Amb aquesta publicació, la presentadora convidava els seus seguidors a comentar possibles coses que podrien haver passat perquè es mostrés així en ple directe. Sembla que prendre's amb humor aquesta petita relliscada ha provocat que els seus seguidors la compensessin amb 22.000 'm'agrades'.

La veritat és que els escarafalls de la presentadora es produïen perquè estava donant indicacions al seu equip sense adonar-se que, en veritat, la càmera l'estava gravant. Tot i això, els tècnics han sabut solucionar-ho en qüestió de minuts.

La naturalitat, la millor arma de la presentadora

La coneguda presentadora va començar a treballar a 'Espejo Público' l'any 2006. Tot i que ja ha passat més d'una dècada des que va començar a presentar el programa matinal amb el qual Antena 3 pretenia fer competència a Ana Rosa Quintana, Susanna Griso segueix sorprenent els espectadors.

El seu saber estar davant la càmera, el seu humor i la seva naturalitat fan d'ella una cara molt estimada pels espectadors de la cadena. És per això que no és estrany que la periodista hagi sortit reforçada d'aquest petit succés. I és que, en lloc de ser criticada per la seva petita distracció, la presentadora era aplaudida a les xarxes per saber solucionar-ho amb molta professionalitat, però sobretot amb molt d'humor.

Malgrat exercir el paper de presentadora, la veritat és que és bastant habitual veure a Griso opinant sobre temes d'actualitat i comentant la premsa rosa. Amb la naturalitat per bandera, no hem vist mai a la basca acovardir-se davant la càmera.