Susanna Griso emocionada

Susanna Griso, a punt de parar el seu programa després de plorar en directe

Griso va viure un moment molt emotiu al seu espai

Susanna Griso aconsegueix treure sempre el millor dels seus convidats. Aquest dilluns tenia l'oportunitat de parlar amb Juan Marín, el candidat de Ciudadanos a les eleccions andaluses i un dels que han perdut més estrepitosament . Els comicis es van tancar amb una victòria per la majoria absoluta del PP, deixant la formació taronja sense representació al parlament.

«Quan els resultats no acompanyen, algú ha d'assumir responsabilitats i jo he estat el candidat. Per això, aquest matí he dimitit de tots els càrrecs que tinc dins del partit», assenyalava el polític. Això sí, afegia que seguiria «com a afiliat de base».

Durant un moment de l'entrevista, Griso va comprovar com Marín s'ensorrava en directe i es posava a plorar. Va ser quan esmentaven la seva família.

Susanna Griso i Juan Marín
Susanna Griso va entrevistar Juan Marín, que es va emocionar | Atresmedia

Prèviament, va voler fer referència al guanyador de les eleccions, Juanma Moreno. «Jo li ho agraeixo i sé que ell confia molt en mi, igual que jo en ell. Hem treballat molt bé aquests quatre anys, però si el meu partit no és al Govern, jo no hi seré», va indicar el dirigent taronja.

Confiava que hi hagués «un reconeixement en els vots per la feina que hem fet durant aquesta última legislatura. Ha estat una feina molt bona on Ciudadanos ha marcat les polítiques econòmiques». Tot i això, no han estat capaços de «traslladar aquesta feina i el PP ha rendibilitzat tota l'acció de govern».

Durant tota l'entrevista se'l va poder veure molt emocionat. Sabia que eren les seves últimes hores al partit. «He tingut l'oportunitat de servir la meva terra i marxo orgullós», ha destacat.

Confia que «la feina continuï i desitjo tota la sort del món, perquè d'això dependrà que els meus fills tinguin un futur en aquesta terra».

Susanna Griso li va recordar que a partir d'ara podrà disposar de més temps per estar amb els seus. «Li han dit que finalment han recuperat el seu pare», assenyalava la periodista. Arran d'aquest comentari, el convidat no va poder contenir les llàgrimes i va plorar, mentre assentia.

«S'emociona, senyor Marín. Se li han arrabassat moltes hores amb la família», li recordava ella mentre intentava emplenar el silenci provocat durant la connexió. El polític, molt emocionat, era incapaç d'articular cap so.

«Ja era hora. Massa hores. Són bons xavals i ja és hora de tornar a casa», assenyalava resignat.

Sap que ara s'enfronta a una nova etapa a la seva vida, que serà molt més relaxada. També confia que «podem recuperar tot aquest temps perdut». La presentadora va intentar animar-lo en tot moment recordant-li que «guanyaran qualitat de vida», tant ell com la seva família.

Susanna Griso
La presentadora va haver d'animar el polític | ANTENA 3

«Això espero», va assenyalar confiat. Admetia que no li preocupava tot el que havia d'arribar.

Susanna Griso va intentar animar l'entrevistat

Susanna Griso es va posar a la pell del convidat. Va comprovar que ho havia passat molt malament durant les últimes hores i va intentar animar-lo amb les seves paraules.

Marín assenyalava que «vaig començar a treballar amb 11 anys i ho continuaré fent amb els 59 anys que tinc. Mai he parat». Ara el que «més em preocupa és acabar bé aquí, a la meva feina , aquest mes i mig que em queda aproximadament».

Continuava dient que «he de preparar tots el  que és necessaris perquè Andalusia segueixi endavant. A partir d'agost, intentaré agafar-me unes petites vacances. Me les mereixo, que fa molt que no agafo vacances», va subratllar.

Susanna va viure un moment una mica delicat al seu programa. No esperava que el convidat s'enfonsés durant l'entrevista, però les seves paraules van resultar molt gratificants per a Juan Marín.

▶️ Raphael rompe a llorar al recibir unas declaraciones sorprendentes