El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco es carrega una presentadora només de començar programa

La cadena ha decidit posar fi al seu programa

La presentadora CristinaTàrrega ha rebut una notícia que l'ha deixat de pedra i és que s'ha fet públic que Telecinco ha decidit prescindir d'ella i posarpuntfinal al programa que ella presentava, 'Animales nocturnos'. El late night s'emetia els dilluns a la nit i tenia com a col·laboradors a Alejandra Ros, Suso o Ylenia, entre d'altres.

Són molts els rumors que han sorgit després de conèixer que el programa no tindrà continuïtat. Entre ells, el que ha agafat més força és el de què, d'alguna manera, Tàrrega no hauria renovat per un tema que toca molt d'aprop a Paz Padilla.

Els rumors sobre 'Animales nocturnos'

Cal recordar però que el programa de Cristina Tàrrega només tenia sis programes signats, el qual podria ser el motiu principal pel 'Animalesnocturnos' hauria arribat a la seva fi: es tanca el cicle que s'havia programat. Tot i aquesta explicació, un dels rumors assenyala que el programa no ha aconseguit captar el públic, ja que els índexs d'audiència han estat molt baixos.

A tot això però, cal sumar-hi una tercera teoria, exposada pel mitjà 'Columna Zero'. Segons sembla, no hauria agradat la manera amb què s'hauria tractat la mort del marit de  Paz Padilla des d''Animales nocturnos'. Paolo Vasile no hauria vist amb bons ulls la morbositat que des del programa es va donar.

Segons el mitjà citat, l'inici del programa amb una foto de Paz Padilla i el seu marit i les posteriors paraules de Tàrrega com: «Paz, afecte. Ells mai se'n van. Estan a prop nostre», no van caure gaire bé. A més, els directius de Telecinco hauria considerat que es va incidir massa en la mort quelcom que no havia passat en els altres programes de la cadena.

Són moltes les teories que s'han generat d'ençà que s'ha conegut la notícia. No obstant això, el que està clar és que Tàrrega s'acomiada com a presentadora de Mediaset i haurà de conformar-se com a col·laboradora d''El programa del verano'.