Telecinco, a punt de signar el fixatge estrella de' Supervivientes 2020'

Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, es trobaria en una fase de negociació molt avançada amb la productora que s'encarrega de 'Supervivientes'

Rocío Flores, Jorge Javier Vázquez i Joao
Rocío Flores ha estat temptada en diferents edicions | GTRES

Després del fixatge d'Isabel Pantoja per 'Supervivientes', pocs són els noms que poden superar la jugada mestra de Telecinco. Però ara hi ha un nom que sona amb més força que mai i que segons sembla, estaria molt a prop de convertir-se en concursant de la nova edició del concurs de convivència i que s'estrenaria en els primers mesos del 2020. Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, es trobaria en una fase de negociació molt avançada amb la productora que s'encarrega de 'Supervivientes' i que de ser així, es convertiria en la concursant millor pagada de la nova edició.

Segons avança la revista Lecturas, les dues bandes estarien veient molt viable les condicions que s'ofereixen i estarien pocs dies abans de signar el precontracte que vincularia a la jove amb un dels formats estrella del canal principal de Mediaset.

Una negociació del passat

La intenció d'incorporar a Rocío Flores al planell de 'Supervivientes' no seria nova i ja s'hauria plantejat just fa un any, però les condicions econòmiques s'haurien complicat, a causa de l'entrada d'Isabel Pantoja, que hauria eclipsat la resta de contractes. Ara sembla que l'arribada de Flores estaria en el seu millor moment, coincidint amb la recent defensa que li ha fet al seu pare en els platós de televisió durant 'Gran Hermano VIP'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari