Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Tensió i ball de bastons a 'Sálvame': «No tot s'hi val»

Dos dels col·laboradors de 'Sálvame' han viscut un moment molt tens en directe

A 'Sálvame' pot passar qualsevol cosa. I bona mostra d'això és el que s'ha viscut ara al programa. Ha tingut lloc un enfrontament entre dos dels col·laboradors més vehements i més importants de l'espai.

Fins ara no havien xocat d'aquesta manera, deixant sorpresos tots els seus companys de plató. En concret, els protagonistes del conflicte han estat Kiko Hernández i Gema López.

El tema que ha enfrontat Gema López i Kiko Hernández

Aquestes últimes setmanes, Kiko ha tingut especial rellevància a Telecinco. El motiu no ha estat altre que el seu conflicte amb Terelu i amb la seva filla, Alejandra Ros. Amb aquesta s'ha intercanviat retrets i li ha dit que estar a la televisió només per ser família de les Campos.

Si la situació era tensa entre aquestes dues dones i ell, poc després la cosa encara es va complicar més. Va succeir quan el col·laborador va quedar per dinar amb la matriarca de les Campos, María Teresa. Un trobada molt polèmica que no va dubtar a donar a conèixer públicament, ja que va compartir a les xarxes una imatge d'ell amb María Teresa i Belén Rodríguez.

Aquest gest, el de penjar la foto a Instagram, és el que ha provocat que 'volin ganivets' a 'Sálvame'. I és que Gema ha fet un retret al seu company dient: «Em sembla una provocació estant com estan les coses».

Hernández s'ha intentat justificar. Ho ha fet explicant com va succeir tot: «Això parteix d'una invitació. I jo decideixo passar una tarda de dissabte a casa de la Maria Teresa».

«Ho faig perquè treballa amb mi a Telecinco i a La Fàbrica de la Tele».

No obstant això, López no s'ha quedat callada i li ha etzibat: «Tu ets molt llest; saps com és la televisió i l'espectacle. I ets conscient que aquesta fotografia crearia polèmica».

És més, ha afegit: «Això és espectacle, però jo en el xou poso un límit. No tot s'hi val, i per a l'Alejandra Rubio, el mateix».

La periodista Gema López durant la presentació de el llibre 'Tu també pots. Com vaig aconseguir perdre 60 quilos i guanyar en salut 'a Madrid. 2017.05.25
Gema López ha carregat durament contra Kiko Hernández | GTRES
 

Kiko Hernández respon als atacs de Gema López a 'Sálvame'

El col·laborador s'ha quedat totalment sorprès per l'inesperat atac de la seva companya. I ha reaccionat davant d'aquestes paraules tan dures deixant clar que tant ell com María Teresa Campos poden fer el que vulguin.

En efecte, d'ella ha dit que «és simplement una dona adulta que gaudeix d'una vetllada».

No obstant això, després dels retrets de Gema ha decidit prendre mesures. Ha esborrat de les xarxes la imatge polèmica i després ha exposat: «Quan la Maria Teresa em digui d'anar a casa seva, no diré ni mu».

Els últims esdeveniments del tema conflictiu

L'enfrontament entre els tertulians ha acabat aquí, però no el conflicte de Kiko amb les Campos. La matriarca de la família ha decidit parlar amb el programa per a dir que no entenia per què s'havia generat tanta polèmica.

De la mateixa manera, ha deixat clar que no sap què ha dit Hernández de la seva neta, però que la defensarà sempre. Això sí, ha exposat que no li ha agradat que la jove digui que Kiko va quedar amb ella per a utilitzar-la. Concretament, ha dit: «Dec ser valdre poquíssim, perquè últimament tothom que se m'apropa ho fa per interès».

Per a concloure la intervenció, ha manifestat: «Vull que tothom es porti bé. Si cada un pensa com pensa... Jo no imposaré res a ningú i ningú m'imposarà res a mi».

D'aquesta manera tan contundent, ha exposat que farà el que vulgui. I això ha donat lloc al fet que Kiko hagi tornat a compartir la imatge 'de la discòrdia' a Instagram.