Terelu Campos es converteix en presentadora de Telemadrid

Terelu Campos tornarà a saltar a la primera línia televisiva gràcies a una baixa puntual de Toñi Moreno.

Terelu Campos a 'Telemadrid'
Terelu Campos porta molts anys sense ser presentadora titular | GTRES

Aquest migdia Toñi Moreno no ha pogut posar-se al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa' a Cuatro per un problema lleu de salut. En aquesta ocasió la seva baixa puntual ha estat coberta per Nagore Robles, qui la substituirà d'aquí a uns dies com a presentadora i mentre duri la seva baixa per maternitat.

Aquest problema de salut coincideix també amb què aquesta nit s'emet el programa 'Aquellos maravillosos años' a Telemadrid, del qual Toñi Moreno també n'és la presentadora. Davant d'aquesta situació inesperada, la direcció de la cadena ha encomanat aquesta presentació a Terelu Campos, que ja acostuma a ser col·laboradora del format d'ençà que aquest es va estrenar. Curiosament, Terelu haurà d'entrevistar Bigote Arrocet, parella de la seva mare i també Leo Harlem, les Virtudes i Pilar Eyre, entre altres.

Possible substituta permanent a Telemadrid

Aquest gir d'última hora podria ser una pista de què passarà quan Toñi Moreno agafi la baixa i sigui algú altre qui l'hagi de substituir en les seves funcions dins de la televisió autonòmica madrilenya. Aquesta opció no seria desbaratada, perquè moltes pistes porten al fet que això serà així i serà Terelu qui se n'ocupi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari