Terelu Campos esclata contra 'Sálvame' per atacar la seva filla: «Em faria vergonya»

La filla gran de María Teresa Campos s'ha mostrat indignada contra el seu exprograma

Terelu Campos al plató de 'Viva la vida'
La filla gran de María Teresa Campos s'ha mostrat indignada contra el seu exprograma | Telecinco

Terelu Campos va marxar de 'Sálvame' ja fa temps perquè no va poder aguantar els atacs que en aquell programa llençaven cap a la seva germana, Carmen Borrego. Doncs ara està tornant a viure aquesta dolorosa situació i tot perquè aquest espai ha arremès cap a la seva filla, Alejandra Rubio. Com ho ha fet? Emetent uns àudios en els quals fa uns anys aquesta jove parlava molt malament d'Anita Matamoros

És tan gran l'empipada que té la filla gran de María Teresa Campos pels fets que no ha dubtat en arremetre durament contra els seus excompanys. I és que no està disposada a permetre que s'ataqui a la seva filla d'aquesta manera. 

Terelu esclata

A 'Viva la vida', on col·labora, és on Terelu ha esclatat contra 'Sálvame'. Així, quan va ser preguntada per l'emissió d'aquests àudios, s'ha mostrat absolutament indignada. Bona mostra d'això és que ha manifestat: «A mi em faria vergonya posar un àudio d'una menor de setze anys plorant. Però potser soc jo l'excepció al planeta terra». 

Després, una vegada que s'ha tornat a parlar sobre aquest tema al programa, la col·laboradora s'ha mostrat més tranquil·la. D'aquesta manera ja calmada ha explicat el motiu pel qual havia reaccionat així: «Jo no només soc professional, també soc mare. Si això ho fan privadament, no tinc res a dir, però ho han fet públicament». 

A continuació, i per tancar el tema, Terelu no ha dubtat en dirigir-se directament a 'Sálvame' i als seus excompanys. Ho ha fet enviant-los-hi un missatge: «És la meva filla i em dol. Jo vull que les fletxes, els tancs, l'artilleria, les bombes atòmiques vinguin cap a mi. Mateu-me a mi». 

La seva filla, Alejandra Rubio, ha volgut calmar a la seva mare i li ha demanat que no entri a la baralla. Tant és així que ha manifestat que «a mi el que digui la gent — en al·lusió a 'Sálvame' — em dona igual».

Una altra de les Campos que s'ha manifestat al respecte ha estat Carmen Borrego. Aquesta no ha dubtat en subratllar que els fets succeïts tampoc li han agradat gens: «El que se li fa a la meva família, es fa a mi». 

Haurem d'esperar per a veure com reaccionen a 'Sálvame' davant les paraules de les Campos i si segueix la batalla entre el programa i el famós clan de germanes.


Comentaris

envia el comentari