Terelu Campos i Kiko Jiménez, possibles concursants de 'GH Vip'

Telecinco estudia començar una nova edició del programa a partir del mes de setembre
El concurs podria tornar a començar al setembre | Telecinco

 

Telecinco no para i ja pensa en la pròxima edició de 'GH Vip'. Segons les primeres informacions, tot apunta al fet que la casa de Guadalix de la Sierra podria tornar a obrir les seves portes a partir del mes de setembre i, per això, ja comencen a sonar alguns noms de famosos que podrien passar a formar de la nova edició del concurs.

 

Alguns d'ells no són gaire coneguts per l'audiència, tot i que la seva història fa de ganxo perquè tothom vulgui saber sobre ells.

 

Albert Solà

Aquest és el cas d'Albert Solà, presumpte fill del rei emèrit Joan Carles. El català viu a la Bisbal de l'Empordà, a Girona, i tot i que se sap poc sobre la seva més que és cambrer, la seva història atrau la polèmica. Han estat diverses les ocasions en les quals Solà ha aparegut per a reivindicar el seu paper com a suposat fill del que ha estat durant dècades rei d'Espanya. 

Albert Solà assegura ser fill del rei emèrit Joan Carles | CatalunyaDiari.cat

 

 

Kiko Jiménez

Kiko Jiménez, ex de Glòria Camila, ja va participar junt amb la que fins fa poques setmanes era la seva parella a 'Supervivientes'. Això no obstant, la seva popularitat ha anat creixent en pocs dies després que ja se'l relacioni amb Sofia Suescun. Davant la polèmica en la qual està envoltat, és possible que Jiménez sigui un dels candidats més ferms de la pròxima edició del programa. 

Kiko Jiménez està més que mai en el focus de la polèmica | Instagram

 

 

Anabel Pantoja

Anabel Pantoja ja té un lloc a la casa de tots els espectadors de 'Sálvame'. La neboda d'Isabel Pantoja s'ha guanyat a poc a poc la simpatia de l'audiència i, després d'haver defensat a la seva tieta durant el seu pas per 'Supervivientes', sembla que ara els hi tocarà a la resta de la família defensar-la a ella. Cal recordar que Anabel va ser tot un descobriment en la primera edició de 'Sálvame Okupa' i que, per això, la productora es va quedar amb més ganes d'ella. 

Anabel Pantoja ja s'ha guanyat la simpatia de l'audiència | Instagram

 

 

Terelu Campos

Terelu Campos viu des de fa uns mesos apartada del focus mediàtic en el qual vivia arran de la seva col·laboració a 'Sálvame'. Ara, més tranquil·la i decidida a fer el que realment li convingui a la vida, sembla que seria una ferma candidata a ocupar un lloc en la pròxima edició de 'GH Vip'. 

Terelu Campos porta unes setmanes apartada de 'Sálvame' | Telecinco

 

 

Alejandra Rubio

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos mai s'ha mostrat gaire convençuda de fer-se tan popular com la seva mare i la seva àvia, Maria Teresa Campos. Però el seu canal a 'Mtmad' sembla que cada vegada està agradant més a la gent i que, per aquest motiu, la seva participació en el concurs podria ser tot un descobriment per a la cadena. Es veuran mare i filla concursant a la vegada? Tot és possible!. 

Alejandra Rubio cada vegada té més seguidors en el seu canal de 'Mtmad' | Mediaset

 

 

Carmen Gahona i Ángela Ponce

Carmen Gahona, vídua de Chiquetete, és un altre dels noms que sona junt amb el de Ángela Ponce, Miss Espanya Internacional. Encara s'haurà d'esperar unes setmanes per a confirmar els noms assegurats que passaran a viure tancats uns tres mesos dins d'una de les cases més conegudes, vistes i polèmiques de la televisió.

Carmen Gahona és la vídua del cantant Chiquetete | Telecinco

 

Ángela Ponce ha estat Miss Espanya Internacional | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...