Terelu Campos diu no a 'Sálvame Okupa'

Terelu no vol participar en el nou reality 'Sálvame Okupa'

La filla de María Teresa Campos s'ha negat en rotund a participar en aquest nou 'reality'

Falta poc perquè comenci a rodar el nou ‘reality’ que s’ha tret de la màniga Telecinco per seguir mantenint els espectadors enganxats a la televisió un cop s’acabi ‘GH DÚO’. Es tracta de ‘Sálvame Okupa’, una espècie de ‘Gran Hermano’ però amb els col·laboradors de ‘Sálvame’ com a participants. Ara bé, sembla que no tots els col·laboradors estarien conformes en participar en aquest nou ‘reality’, com és el cas de Terelu, que ja s’ha pronunciat sobre el tema i ha manifestat que es nega a exposar el seu dia a dia a l’audiència i que per tant, no participarà en aquest concurs.

 

 

Terelu Campos es nega a participar en el 'reality'

Kiko Hernández era l'encarregat d'anunciar el nou programa de Telecinco 'Sálvame Okupa', en el qual estarien presents  tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ per petició expressa de Paolo Vasile, que així els ho hauria demanat. A més a més, el ‘reality’ també donaria algunes sorpreses als teleespectadors, amb la visita de col·laboradors que van participar algun cop en el programa, com per exemple,  Karmele o Rosa Benito.

 

Kiko Hernández anunciava 'Sálvame Okupa'
Kiko Hernández anunciava 'Sálvame Okupa' | TELECINCO

 

Tot i haver anunciat dies enrere que li feia il·lusió participar en el ‘reality’, Terelu ha sorprès a tothom canviant de sobte de decisió. Tal com ha confirmat ella mateixa,  ja no hi ha marxa enrere i ha comunicat la seva decisió de no participar en el ‘reality’ a la direcció. No sabem si aquest canvi d’opinió tan radical es deuria a la polèmica retirada de ‘Sálvame’ que ha protagonitzat la seva germana  Carmen Borrego, anunciant que ja no vol treballar més al programa a causa de l’estrès que li provoca. També podria ser que Terelu no volgués mostrar davant les càmeres de ‘Gran Hermano’ els resultats de la doble mastectomia a la qual va estar sotmesa mesos enrere arran del càncer de mama que va patir.

Altres col·laboradors de 'Sálvame' però, també s’han fet enrere de la proposta de Telecinco, així que l’esmentat ‘reality’ resultarà ser un pèl anodí. Figures claus de la cadena com María Patiño, Kiko Hernández, Belén Esteban o Mila Ximénez, ja han anunciat que no participaran en aquest nou programa.