Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Terratrèmol a Telecinco: «Ha estat Ana Rosa Quintana qui m'ha fet fora de la cadena»

Un col·laborador relacionat amb Isa Pantoja perd el seu lloc de treball per un enfrontament amb Ana Rosa

Isa Pantoja no aconsegueix mantenir-se al marge de les polèmiques. Per si no n'hi hagués prou amb el conflicte que han protagonitzat el seu germà, Kiko Rivera, i la seva mare, Isabel Pantoja, ara és víctima de la confessió que ha fet la seva parella, Asraf Beno. 

Cal recordar que Isa Pantoja és col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. Doncs bé, Asraf Beno ha decidit culpar a Ana Rosa Quintana de perdre la feina a 'Ya es mediodía'. 

Asraf culpa a Ana Rosa Quintana

La carrera televisiva d'Asraf Beno ha arribat a la seva fi. Segurament no s'esperava que la seva última aparició fos en el debat de 'La Casa Fuerte', 'reality' en què va participar amb Isa Pantoja. Ara bé, aquesta no va ser la primera vegada que apareixia a la televisió, ja que abans d'entrar al concurs era col·laborador de 'Ya es mediodía'. No obstant això, no ha tornat a aparèixer al programa.

Els seguidors d'Asraf s'han interessat per la seva desaparició televisiva i li han preguntat a través d'Instagram. La parella de Chabelita no s'ha tallat ni un pèl i ha respost assenyalant a la principal culpable del seu acomiadament: Ana Rosa Quintana. «Per què ja no estàs a 'Ya es mediodía'? A mi m'agradaves», li han preguntat. «A la 'jefa' no va agradar-li que respongués», respon Asraf amb una emoticona de riure.

Fotomuntatge stories de Asraf Beno
Missatge d'Asraf Beno publicat a Instagram | Instagram / Catalunya Diari

'Ya es mediodía' pertany a la productora Unicorn SL, propietat d'Ana Rosa Quintana. Per aquest motiu Asraf Beno assenyala a Ana Rosa com la principal culpable de la seva absència en el programa presentat per Sonsoles Onega. Ara bé, quin podria ser el motiu? Cal remuntar-se a la participació d'Asraf a 'La Casa Fuerte', on va dedicar-li unes paraules a Ana Rosa. 

La parella de Chabelita cava la seva pròpia tomba

La participació d'Asraf Beno a 'La Casa Fuerte' no va agradar als espectadors, que van ser molt crítics amb el tracte del jove cap a Isa Pantoja. De fet, Ana Rosa Quintana no va dubtar a qualificar-lo de «masclista»: «Només li importa el seu ego, el seu orgull, el que li passa a ell. Tot passa per ell, que ningú el critiqui... És ell, ell, ell. Un masclista. Autoestima? Ell és un masclista, típic, típic, típic», va opinar la presentadora a 'El programa de Ana Rosa'.

Quan Asraf va sortir del concurs va poder veure les declaracions d'Ana Rosa i, sense pensar-ho, va decidir respondre: «Una màquina, Ana Rosa... Primer que aprengui a triar. Igual que ella opina, jo puc opinar», va dir el model fent una clara referència al marit de la periodista i la causa judicial que arrossega.

Evidentment, Ana Rosa Quintana no va agafar-se amb humor les paraules d'Asraf i possiblement aquesta ha estat la causa del seu comiat del programa 'Ya es mediodía', segons afirma Asraf. 

Isa Pantoja segueix com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'

Afortunadament per a la filla d'Isabel Pantoja, les paraules de la seva parella no han afectat al seu lloc com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'. Malgrat que Asraf ja no treballa a Telecinco, ella segueix sumant punts gràcies a la polèmia Pantoja Rivera i que, sens dubte, li donarà moltes hores de televisió. Per altra banda, l'acomiadament d'Asraf haurà suposat un contratemps en els seus plans de casament, ja que ara només compten amb els ingressos de Chabelita