Tom Brusse i Sandra Pica parlant amb la policia a Madrid el 25 d'octubre de 2020

La policia caça a Tom i Sandra de 'La isla' en ple toc de queda

La parella va ser enxampada després de l'últim debat del programa

'La isla de las tentaciones' ha deixat a diversos personatges amb un gran nivell de popularitat. Un d'ells és Tom Brusse, que li va anar deslleial a Melyssa amb Sandra durant els primers dies de programa.

En el programa especial de retrobament, Tom va confessar que estava sortint amb Sandra i que ella ja coneixia als seus pares. El marroquí d'ascendència francesa fins i tot va afirmar que estaven «mig vivint junts».

Uns dies després va sortir a la llum que això era un muntatge de tots dos per a aconseguir fama. Fins i tot es van filtrar àudios de Sandra dient que tot era mentida. Ahir es va produir un dels últims debats de 'La isla de las tentaciones', on Tom va tenir un cara a cara amb la mare de Melyssa.

Després de finalitzar la gala, Sandra va esperar a qui sembla que continua sent parella. Ella va anar a recollir-lo amb el seu cotxe i van marxar junts. Això pot ser una prova definitiva, Tom i Sandra podrien continuar estant junts malgrat tots els rumors que han anat sortint.

La Policia Municipal va avisar seriosament a Tom i Sandra

No obstant això la notícia no és aquesta, sinó que tots dos van ser caçats al costat de la Policia. Les imatges publicades parlen per si soles. Tom apareix sense mascareta fent-se fotos amb un fan i en algunes ocasions amb més gent, i al costat de Sandra, de nou sense mascareta.

Tom Brusse fent-se fotos amb un fan a Madrid el 25 d'octubre de 2020
Tom va estar fent-se fotos sense mascareta | GTRES

La Policia els va avisar seriosament, ja no sols per les mesures de seguretat, sinó perquè eren més de les 11 de la nit, i ahir va entrar en vigor el toc de queda, precisament a partir de les 23.00. Pel que sembla, els agents els van convidar a tornar al més aviat possible a casa i els van prohibir continuar fent-se fotos amb els fans que eren allí, que al seu torn també van cometre la irresponsabilitat de saltar-se el toc de queda.

Tom Brusse i Sandra Pica parlant amb la policia a Madrid el 25 d'octubre de 2020
La Policia els va cridar l'atenció seriosament | GTRES

Segons s'aprecia en les imatges, el motiu pel qual la parella no portava la mascareta en alguna ocasió era perquè estaven fumant. No sembla que els agents els hagin multat, però sí que els van avisar seriosament amb anar a casa al més aviat possible, ja que havien excedit el temps permès. 

Tom tenia el salconduit d'haver anat al debat de 'La isla de las tentaciones', però la Policia Municipal es va queixar per la seva demora, ja que es van excedir massa i van estar bastants minuts xerrant i fumant fora del cotxe.

Respecte a la possible relació de Tom i Sandra, és bastant curiós que l'ex de Melyssa encara no ha penjat cap fotografia en el seu Instagram al costat de la seva actual parella.