Toñi Moreno es veurà les cares amb María Teresa Campos a Canal Sur

La presentadora de 'MYHYV' sempre ha dedicat paraules d'admiració cap a la veterana periodista

Toñi Moreno i María Teresa Campos
Toñi Moreno i María Teresa Campos es trobaran en el mateix plató | CatalunyaDiari.cat

L'època de les Campos a la televisió està en crisis. Després que, en especial, la mare María Teresa Campos es convertís en un referent per a la majoria de professionals de la comunicació del país i que Telecinco apostés any rere any per ella, des de principis d'any que la matriarca de les Campos està fora de joc.

La darrera confirmació del final de la seva etapa a la televisió més activa va tenir lloc després de l'abandonament de la seva filla gran, Terelu Campos, de 'Sálvame' després de 9 anys com a col·laboradora. A la vida tot són etapes, diuen, i ara elles en comencen una de nova allunyades de la pantalla petita. 

La dura decisió de Mediaset amb la Campos

Cal recordar que María Teresa Campos va viure recentment uns bons anys de televisió, de la de Mediaset i el programa 'Qué tiempo tan feliz'. No obstant això, la productora va decidir eliminar el format de la graella de les tardes dels cap de setmana, per a incorporar el nou programa 'Viva la vida', presentant per l'andalusa Toñi Moreno. 

Aquest fet va fer saltar els rumors que hi havia una mala relació entres les dues presentadores. Però lluny d'avivar la polèmica, Moreno sempre ha dedicat paraules d'admiració cap a la Campos i, fins i tot, ha arribat a dir que la televisió que es fa avui en dia la va crear la veterana periodista. De la mateixa manera, Moreno, que en l'actualitat presenta 'MYHYV', va manifestar el seu desig que la Campos la visités algun dia i pogués entrevistar-la com es mereix, ja que, per a ella, és el seu referent.

Moreno farà realitat el seu somni com a periodista

Bé, doncs sembla que el moment ha arribat, això sí, lluny de Telecinco. Moreno podrà complir el seu somni d'entrevistar a la Campos gràcies al programa 'Un año de vida' que presenta cada setmana al Canal Sur. Serà en aquest espai on ambdues periodistes podran demostrar la bona relació i l'admiració mútua que es tenen.

Toñi Moreno presenta un programa a Canal Sur
Toñi Moreno entrevistarà a María Teresa Campos a Canal Sur | Canal Sur

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari