Toni Soler demana disculpes als sindicats de Mossos ofesos i els convida a fer el mateix

Tres sindicats de Mossos van denunciar un gag del programa 'Està Passant'

Toni Soler
Toni Soler demana disculpes als sindicats de Mossos ofesos pel gag de la setmana passada | TV3

El periodista Toni Soler ha demanat disculpes després que alguns sindicats de mossos d’esquadra presentessin una denúncia contra el programa ‘Està Passant’ de TV3 per un gag «humorístic» del passat dimecres 16 d'octubre.

«Demanem sincerament disculpes, ens vam equivocar» diu el presentador. «Ara bé, no puc deixar de dir que hi ha molta gent a Catalunya que no està només ofesa, sinó ferida, maltractada, hospitalitzada o detinguda en circumstàncies estranyes pels cossos policials, i que també estan esperant disculpes. Per tant, que cadascú faci el que creu que ha de fer», ha apuntat.

Denúncia de tres sindicats

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra s'indignen amb l'humor de 'Està Passant'
Els sindicats dels Mossos d'Esquadra s'indignen amb l'humor de 'Està Passant' | TV3

Han estat tres els sindicats que han interposat la denúncia contra el programa presentat per Toni Soler, en concret, han estat el Sindicat de Policies de Catalunya, el Col·lectiu Autònom de Treballadors i l’Associació de Comandaments de la Policia de Catalunya. La denúncia arriba després que, en plena setmana d’aldarulls, el col·laborador i humorista Magí Garcia, altrament conegut com 'Modgi', fes una metàfora entre persones —entre elles, els cossos policials— i gossos.

Els cossos policials ofesos han arribat a comparar Catalunya amb el País Basc quan «cercles paral·lels a Eta deien ‘txakurras’ —gossos en euskera— als guàrdies civils». Després de demanar disculpes, s’ha mostrat disposat a defensar la llibertat d’expressió davant del jutge, a més, ha assegurat que el gag era «humorístic» i que s’hauria de tractar com a tal i no extrapolar-lo i treure’l de context «com ha fet part de la premsa».  A continuació es pot veure el gag en qüestió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari