El concursant que acaba d'entrar a 'La Casa Fuerte' i deixa fora una nòvia famosa

El jove ha confirmat que està sortint amb una de les concursants de l'última edició de 'La isla de las tentaciones'

Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'
El jove ha confirmat que està sortint amb una de les concursants de l'última edició de 'La isla de las tentaciones'| Telecinco

'La Casa Fuerte' està revolucionant a la seva manera la mecànica dels 'realities' a Espanya. Tot i que es tracta d'un concurs considerat de baix pressupost i que ha estat criticat per no tenir molt clares les seves bases, en aquestes últimes setmanes estem veient que intenten revertir aquesta situació i intentar reflotar el seu funcionament. El programa de Telecinco està protagonitzat per parelles, algunes d'elles parelles sentimentals i altres que s'estan formant dins el programa, sense que necessàriament hi hagi cap vincle emocional entre les dues parts.

Cada setmana, els concursants han de nominar una de les parelles i aquesta s'exposa a una votació popular, tenint com a resultat l'expulsió d'un dels integrants i obligant les seves mitges taronges a fer parella amb una nova o nou concursant, a qui el programa brinda l'oportunitat d'entrar a concursar per passar a formar part de l'elenc, postulant també com a possible guanyador o guanyadora del premi final.

La parella formada per Albert Álvarez i Mari Cielo Pajares va ser la primera a trencar-se i això va provocar una gran tristesa en Álvarez, quan va haver d'acomiadar-se de la seva nova amiga, la mateixa que ha descrit com una dona lluitadora, una bona companya i la millor de les persones amb la qual podria haver concursat. Això ho va reafirmar quan va conèixer que la seva nova companya era Marta Peñate, una incendiària de primera que està dilapidant la casa, posant en escac tots els seus companys.

La parella que es trencava aquest diumenge és la de Sonia Monroy i el seu nòvio Juan Diego. En el lloc d'un d'ells va entrar un vell conegut de Telecinco que ja ha concursat en altres formats de la cadena. Estem parlant de Tony Spina, exnòvio d'Oriana i Makoke i que justament ara emprèn aquest projecte televisiu, alhora que comença la seva relació amb una concursant de 'La isla de las tentaciones'.

Tony Spina, molt enamorat d'una concursant de 'La isla de las tentaciones'

La vida sentimental del nou concursant de 'La Casa Fuerte' ha estat pública i notòria. El vam conèixer sent nòvio d'Oriana Marzoli i després va seguir el seu pas amb altres televisives, tornant a convertir-se en notícia quan iniciava un idil·li amb Makoke, l'exdona de Kiko Matamoros. Els seus embolics amorosos s'han viscut en els diferents concursos en què han participat, com 'Mujeres y Hombres y Viceversa', 'Supervivientes' o altres 'realities' internacionals com '¿Volverías con tu ex?', on va protagonitzar les majors esbroncades amb la seva exparella, Oriana, amb la qual ara manté una molt bona relació.

Ara Tony Spina viu de nou l'amor entre les seves carns. Jorge Javier Vázquez preguntava al jove si entrava enamorat i aquest confirmava que sí i que tornava a tenir nòvia, una nòvia a més molt popular, que fa molt poc ha sortit d'un altre 'reality' de la mateixa cadena. Es tracta de Mayka, concursant de l'última edició de 'La isla de las tentaciones', la mateixa que va entrar a concursar amb la seva parella en aquell moment, Pablo i va ser-li infidel dins el programa. Mayka ja va confessar que abans de fer-se famosa li agradava Tony Spina i ara que els dos formen part de l'elit televisiva han decidit iniciar una relació.

Spina ha explicat que té algunes guerres obertes amb molts dels seus nous companys. Entre aquests destaquen Samira Jalil i Asraf Beno, amb el qual ja va protagonitzar algunes esbroncades a la televisió. No obstant això, afirma que té bona relació amb altres concursants com Sonia Monroy o Marta Peñate, les quals podrien convertir-se en les seves noves afiliades dins del 'reality'. A més, la seva nova parella de Tony dins del programa serà Sonia Monroy, després que l'audiència hagi decidit expulsar Juan Diego, el seu marit.


Comentaris

envia el comentari