Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

El truc per a no pagar el compte a 'First Dates' que triomfa

Un participant de 'First Dates' va enganyar la persona amb qui va tenir una cita al programa per un bon motiu

'First Dates' va obrir les portes del restaurant per a acollir una de les cites més originals que es recorden. Els comensals van anar al popular programa per a trobar l'amor, però també es van emportar una sorpresa.

Un es va negar a pagar el compte al final de la cita. En realitat, però, el que buscava era captar l'atenció de la dona amb qui va sopar. I la veritat és que ho va aconseguir, després de veure com va reaccionar ella.

El protagonista d'aquesta història tenia clar que si volia triomfar a 'First Dates' havia de treure les seves millors armes, i no va dubtar a demostrar el talent que té.

Al moment de pagar el compte, es va aixecar i va dir: «Pago jo». Aquest comentari no va passar desapercebut a la seva companya, que el va animar a pagar a mitges. «No, la meitat», insistia ella.

Aleshores va ser quan el noi es va treure la cartera de la butxaca i va tenir lloc el gran moment de la nit. Quan la va obrir, van començar a sortir flames.

Era un truc de màgia. Entre rialles, va deixar anar: «Hòstia, pagues tu, que se m'han cremat els bitllets». Sens dubte, va aconseguir sorprendre la dona, que no s'esperava aquest espectacle final.

Captura del vídeo
Moment de 'First Dates' en què el comensal treu la cartera | Tik Tok

Després d´una vetllada relaxada i distesa, va arribar l´actuació, que va ser el millor moment de la nit. A 'First Dates' cal anar-hi preparat per a tota mena de sorpreses, que moltes vegades arriben de la mà de la persona més inesperada.

És possible que hi hagi gent que es pensi que tot era una estratègia per a marxar del local sense pagar, però no va ser així. A les xarxes socials, els seguidors del programa van reaccionar immediatament, i la majoria van aplaudir el truc de màgia.

«Aquesta ja vol una segona cita» o «Vull una cartera d'aquestes, urgent» van ser alguns dels comentaris que més es van repetir.

Però també n'hi va haver un que en certa manera el criticava. I és era d'una persona que no va veure amb bons ulls el que va fer el 'mag'.

«Si al final del truc haguessis pagat tu, hauria quedat com un rei, però vau pagar a mitges», va escriure. No va aconseguir deslliurar-se de la factura, així que van optar per pagar cadascú la seva part, al com havia demanat la dona.

Va ser un sopar màgic que trigarem a oblidar.

Carlos Sobera a First Dates
Carlos Sobera a 'First Dates', el programa de cites que presenta | Cuatro

'First Dates', sense el seu gran referent com a presentador

Una de les cares visibles de 'First Dates' és Carlos Sobera. El basc presenta el programa de cites des que va començar a emetre's a Cuatro i, malgrat els nombrosos compromisos professionals que té, es resisteix a deixar-ho.

Continua apareixent al programa de tant en tant, tot i que actualment la presència que hi té és més testimonial que una altra cosa. Ara, qui està al comandament de l'espai és Lidia Torrent.

En general, acostumen a gravar un moltes cites en un sol dia. I, en la mesura del possible, intenten que Sobera surti al programa, tot i que no sempre és possible.

Fa uns mesos, van insinuar que deixaria 'First Dates' per a centrar-se en altres projectes de Mediaset.

Tot i això, procura complir tots els seus compromisos laborals. Últimament, és més fàcil veure'l a 'Secret Story', una de les grans apostes de Telecinco. Tot i que el reality no està collint els resultats esperats, la direcció sap que Carlos és garantia d'audiència en qualsevol format televisiu.

Es desenvolupa a la perfecció en tota mena de programes. Així ho ha demostrat aquests últims mesos, en què la presència que té a la petita pantalla ha augmentat de manera considerable.