La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, avergonyida: «No tinc el graduat escolar»

Andrea Janeiro s'ha quedat sense paraules després d'una investigació que ha fet Telecinco

Andrea Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, és un dels personatges més cotitzats de la premsa del cor, ja que és famosa des que va néixer

Belén Esteban, la seva mare, intenta que els mitjans de comunicació no parlin d'ella, però a vegades resulta pràcticament impossible. La jove, a qui se la coneix com Andreíta, va posar a la revista '¡Hola!' quan només era un bebè, i des d'aleshores, gran part del públic l'ha vist créixer.

Quan va complir la majoria d'edat, Andrea va decidir marxar d'Espanya perquè no volia saber res de la popularitat dels seus pares.

No obstant això, Belén i Jesulín segueixen sent dues persones importants per al món rosa i és inevitable que Andreita n'estigui totalment al marge. Telecinco ha fet una investigació que, per desgràcia, ha acabat esquitxant la filla de la tertuliana de 'Sálvame'.

'Viva la Vida', programa que presenta Emma García, ha fet un repàs de la vida mediàtica de Jesulín de Ubrique. S'ha centrat en el seu patrimoni, la joia de la corona del qual és la finca Ambiciones, que va ser casa d'Andrea durant els primers anys de vida. I la veritat és que els col·laboradors d'Emma s'han quedat sense paraules en sentir les declaracions del torero.

Fa anys, Jesulín era conscient que era un dels homes més poderosos del moment, almenys pel que fa al terreny mediàtic. Aleshores presumia de ser un torero de primera categoria i no tenia cap pudor a reconèixer les seves deficiències. «No tinc el graduat escolar», va confessar a un periodista en un reportatge.

Jesulí d'Ubrique
Jesulín de Ubrique va ser el torero més ben pagat de la seva època | GTRES

Belén Esteban va ser coronada princesa del poble fa més de vint anys, ja que ella sola va ser capaç de tirar endavant la seva filla, Andreíta. Segons ha explicat, la noia és una estudiant exemplar i sempre ha demostrat que està molt capacitada. Així doncs, no seria estrany que les declaracions del seu pare, Jesulín, l'hagin ruboritzat, ja que el torero sembla que està orgullós del fet que no tingui estudis.

Andrea Janeiro descobreix la veritat: «Estava enamorat»

La noia ha crescut en un ambient força convuls, ja que ha hagut de fer front a dos obstacles que van estar a punt d'arruïnar la seva felicitat.

D'una banda, ha hagut de lluitar contra la pressió mediàtica, i de l'altra, s'ha hagut de veure al mig d'una guerra que no tenia res a veure amb ella. Els seus pares, Belén i Jesulín, fa anys van començar a batallar als platós de la televisió, i avui en dia aquest conflicte encara no s'ha acabat.

Els espectadors pensen que Jesulín de Ubrique detesta la princesa del poble, però després de la investigació de Telecinco han canviat d'opinió. Terelu Campos, íntima amiga d'Esteban, assegura que el torero «estava molt enamorat de Belén». El problema és que «va fer les coses malament» i van acabar convertint-se en enemics històrics.

 

Terelu assegura que té un gran coneixement del món taurí perquè n'és molt aficionada. Segons explica, el pare d'Andreíta no tenia tan bona fama en la seva professió, ja que l'únic que sabia fer era seduir les dones. Aquest mèrit va destrossar la relació que tenia amb la col·laboradora de 'Sálvame', que suposadament va haver de suportar moltes infidelitats.

Andrea Janeiro ha crescut envoltada de problemes

Andrea mai no ha vist els seus pares junts i feliços, al contrari. El torero i la tertuliana fa més de dues dècades que estan enfrontats, i cap dels dos vol pensa rendir-se. Tot i això, hi va haver un temps que entre ells existia una complicitat que traspassava la petita pantalla.

Terelu confirma que Jesulín estava encantat amb Belén perquè «reia molt amb ella i s'ho passaven molt bé». Temps enrere, van ser la parella del moment, però ara no volen saber res l'un de l'altre. Andreíta s'ha posicionat al bàndol de la seva mare, ja que el destre ha tingut gestos bastant lletjos que li han fet perdre la paciència.