YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La trucada a 'Sálvame' que assenyala el nou 'enemic declarat' de Kiko Matamoros

El programa ha revelat qui va ser el responsable de l'incident de dimarts passat

Kiko Matamoros
La trucada a 'Sálvame' que assenyala el nou 'enemic declarat' de Kiko Matamoros | Telecinco

L'enfrontament entre Kiko Matamoros i Javier Tudela, fill de Makoke, va tornar-se a reviure després de l'entrevista que l'exconcursant de 'GH VIP 4' va concedir diumenge passat a 'Sábado Deluxe'. Una de les situacions més dures va tenir lloc el passat dimarts, 12 de gener, quan el reporter de 'Sálvame', Sergi Ferré, es localitzava a la porta del restaurant del fill de Makoke i un petit grup de joves començava a insultar Matamoros.

En el moment de l'incident, ningú sabia d'on podrien venir aquesta mena d'actes reprotxables contra Kiko Matamoros, però poques hores més tard, el col·laborador ja sap amb certesa per qui va ser orquestrat l'atac a la seva persona. «Un dels tres que apareix és el germà de Javier Tudela», assegurava Kiko Matamoros a 'Sálvame' un dia després que tinguessin lloc els fets.

A més, va afegir que fins i tot els nois que sortien a la imatge podrien ser menors d'edat: «Posa de manifest el que hi ha darrere del discurs de Tudela al 'Deluxe'. Està tot orquestrat i organitzat per un senyor que no té escrúpols a enviar al seu fill a delinquir».

Kiko denunciarà Makoke i Javier Tudela pare i fill

El col·laborador televisiu va apuntar de forma clara a Javier Tudela pare com el responsable de l'atac verbal dels tres joves en ple directe del programa. Alhora, Kiko va confessar després de veure el desagradable moment que anava a denunciar-los per un delicte d'injúries. «La responsabilitat és dels pares. Els menors són menors i caldrà veure-ho».

Matamoros va afirmar que denunciarà tant a Makoke «d'acord amb la llei de protecció de dades i la violació que va fer d'un dret que em vas agafar», a Javier Tudela pare pel qual va passar en el directe de dimarts passat, i a Javier Tudela fill per injúries i calúmnies contra ell.

Així va ser l'incident al costat del restaurant de Javier Tudela

Sergi Ferré va explicar amb pèls i senyals com va succeir tot abans de l'incident. «Vam arribar amb una hora d'antelació i no vam trobar que hi hagués ningú per la zona. Hi va haver un moment en el programa en què se'ns va acarnissar que anàvem a estar al restaurant de Javier Tudela i va ser en aquest moment quan en conèixer que nosaltres estàvem allà, els xavals van haver d'acudir al punt del directe», confessava.

«Vam començar el directe i va ser tot molt ràpid. Va ser bastant inesperat perquè ells no estaven a prop nostre, van aparèixer de sobte i en un moment ja vaig veure que van començar a envoltar-me i que era una mica més organitzat que casual», assenyalava Sergi Ferré, qui, alhora, va rebre una trucada de Javier Tudela pare quan tornava cap a casa.

«Entre rialles em va revelar que ell havia manat a aquests xavals i que un dels que apareixia darrere meu era el seu fill». Tot i això, Tudela pare no els hauria dit que insultessin a Matamoros, confessant al reporter de 'Sálvame' que «es van venir una mica a dalt».

Kiko, molt dur amb Javier Tudela al 'Deluxe'

L'incident viscut dimarts en directe a 'Sálvame' ve precedit de la topada que van protagonitzar diumenge passat Kiko Matamoros i Javier Tudela. El col·laborador va carregar durament contra el fill de Makoke, titllant-ho de mantingut i «barrut», a més de retreure-li d'haver portat la seva xicota a casa quan convivien junts padrastre i fill, sense demanar-li cap mena de permís perquè la jove s'instal·lés allà.

La guerra entre Kiko i Makoke, aquesta vegada amb Javier Tudela pare i fill pel mig, torna a estar d'actualitat i possiblement, com va afirmar Kiko, acabarà als jutjats un cop presenti les corresponents denúncies que ell mateix ha anunciat a 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari