ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

TV3 se'n riu del fracàs del seu propi programa, el concurs de Llucià Ferrer

'Atrapa'm si pots', se situa a la cua de les llistes d'audiència del diumenge

Llucià Ferrer va debutar a TV3 amb el programa 'Virus' i va crear el programa 'Fricadó Matiner'
Llucià Ferrer va debutar a TV3 amb el programa 'Virus' i va crear el programa 'Fricadó Matiner' | tv3

Sembla que els concursos no són el punt fort de TV3. L'últim fracàs de la cadena ha estat pel programa 'Atrapa'm si pots', que presenta Llucià Ferrer. Mentre que la resta de cadenes estatals triomfen amb els seus concursos, la televisió pública de Catalunya encara no ha aconseguit guanyar-se ni un raconet d'aquesta audiència, i és que 'Atrapa'm si pots' només aconsegueix un pèssim 7,3% de 'share' i no apareix ni entre la llista dels 20 espais més vistos del diumenge.

El concurs, que és un joc de preguntes i respostes clàssic en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i intentar guanyar el pot, està dividit en cinc fases, i disposa d'un premi diari de 500 euros. Al web del programa, es defineixen com «entreteniment pur, on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners», però sembla que l'entusiasme de l'equip i del presentador no han estat suficients per aixecar el programa, que ja va estrenar-se amb poca audiència (8,8%).

Sis mesos després de l'estrena, el programa se segueix emetent amb normalitat, tot i les xifres, Això sí, els seus companys del Polònia ja han aprofitat el fracàs per fer-ne comèdia. A propòsit de la petició de la Fiscalia de processar els alts càrrecs del Govern i de la CCMA per organització criminal, el Polònia va decidir emetre un gag en què s'imitava el director de TV3, Vicent Sanchis, qui afirmava que «l'únic crim que he comès és emetre el concurs de Llucià Ferrer».

De moment, encara no s'ha fet públic el futur del programa de TV3, que és una adaptació del concurs 'Atrápame de puedes' de la televisió pública basca (ETB 2). Tot i això, tot apunta que la cadena prendrà la mateixa decisió que va prendre amb el concurs que presentava Ares Teixidó, 'Tot o res', que va ser cancel·lat l'abril de l'any 2017 pels mals resultats d'audiència.

També et pot interessar...


Comentaris
josette
A mi m'agrada !! sempre aprens alguna cosa....

envia el comentari