TV3 recupera el 'TN matí' amb Ariadna Oltra al capdavant

L'espai informatiu arrencarà el 2 de setembre de sis a vuit del matí
Ariadna Oltra serà la nova presentadora del 'TN Matí'   | TV3

 

A partir del 2 de setembre, cada dia, de 6.00 a 8.00 hores TV3 engegarà un nou 'TN matí' que dirigirà i presentarà la periodista Ariadna Oltra. Aquesta és una de les novetats per a la tardor que el departament d'Informatius de TV3 ha dissenyat com una aposta estratègica per potenciar l'arrencada informativa del «day-time».

 

La cadena de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha apostat per recuperar el format de 'TN matí', que arrencarà el 2 de setembre i s'emetrà diàriament de sis a vuit del matí, abans d''Els Matins' de Lídia Heredia. La televisió pública recupera així un espai que va funcionar als inicis de la cadena com a precursor dels magazins matinals.

 

Oltra ja va presentar 'Els Matins' de TV3

La periodista tornarà a ser una de les cares visibles de la franja matinal, qui ja va presentar 'Els Matins' amb Helena García Melero des de l'any 2011 al 2014. Actualment Oltra presenta el 'TN vespre' en substitució de Toni Cruanyes, i ha conduït altres programes com '.Cat' o el 'TN Migdia', que va deixar arran de la seva baixa de maternitat i va ser rellevada per Raquel Sals, qui va tornar a presentar els informatius després d'haver estat quatre anys com a corresponsal als Estats Units, en concret a Washington.

 

Així ho ha anunciat la presentadora al seu compte de Twitter, qui s'ha mostrat entusiasmada «amb ganes de tornar a despertar a qui vulgui...».

 

 

També et pot interessar...