TVE podria estar interessada en adquirir 'Pasapalabra'

La cadena pública hauria estat negociant amb la productora propietària del concurs durant aquest estiu

Christian Galvez és el presentador de 'Pasapalabra'
Christian Gálvez, el presentador de 'Pasapalabra' | TELECINCO

Després que el Tribunal Suprem ordenés el cessament immediat de l’emissió de ‘Pasapalabra’, Mediaset busca a contrarellotge una solució per poder tornar a emetre tan aviat com es pugui el concurs d’entreteniment, ja que la seva absència comença a comportar greus problemes a Mediaset, com la pèrdua del lideratge de Pedro Piqueras al capdavant dels informatius, que el passat dimecres va registrar 500.000 espectadors menys.

A més a més, Mediaset hauria perdut anunciants i una molt bona font d’ingressos arran d'haver deixat d'emetre el concurs, les gravacions del qual han quedat paralitzades, així que han hagut de prendre la dràstica mesura d’acomiadar l’equip de Xantala Producciones.

 

Jero durant la prova final en una imatge d'arxiu
Jero durant la prova final en una imatge d'arxiu | TELECINCO

 

Problemes amb els drets d'imatge del format

Els problemes amb els drets del programa van sorgir entre Mediaset i la productora britànica ITV, propietària del format, quan la cadena espanyola va decidir rescindir el contracte amb el grup britànic, al·legant que no era propietari de les parts més significatives del programa com és el famós ‘rosco’.

 

Una de les solucions que s’ha plantejat és la de canviar el format de dalt a baix i modificar la forma geomètrica del famós ‘rosco’. Tot i que una de les hipòtesis que es rumoreja és que el concurs podria canviar de cadena, ja que les negociacions amb Telecinco no estarien prosperant.

 

L'administradora provisional única de RTVE Rosa Maria Mateo
L'administradora provisional única de RTVE Rosa Maria Mateo | CatalunyaDiari.cat

 

RTVE, interessada en el concurs 

Pel que se sap, TVE podria haver mantingut conversacions amb ITV durant aquest estiu, amb l’objectiu de traslladar el concurs a la cadena pública. Tot i que la directiva de RTVE Rosa María Mateo, hauria manifestat un nul interès per realitzar aquesta maniobra, catalogant ‘Pasapalabra’ com un format que estava decaient, les últimes informacions apunten que després d'haver-se conegut el resultat de la sentència, aquesta hauria recuperat el seu interès per fer-se càrrec del concurs i podria estar en plena negociació amb la productora britànica ITV, tot i que Telecinco sempre tindria prioritat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari