Muntatge amb el presentador i la concursant

El vestit de Natalia a 'First Dates' que no amaga res: tot a l'aire

Natalia ha passat a la història com una de les dones més atrevides de 'First Dates'

'First Dates' ha aconseguit que molts dels participants passin a la història del programa per la seva singularitat. És el cas de la dona que va intentar lligar amb el presentador o de la parella que, després d'una cita desastrosa, va desfermar la passió al reservat. A tots aquests ara s'ha sumat Natalia, que va anar amb un dels vestits més sorprenents, provocadors i insinuants de totes les temporades, ja que deixava a l'aire gran part del cos.

Natalia deixa 'First Dates' sense paraules pel seu vestit

Natalia, val·lisoletana, criminòloga i artista, de 39 anys, va arribar al restaurant deixant tots els espectadors bocabadats. Lluïa una granota negra a mida que deixava al descobert bona part del cos, des de l'escot fins al ventre, una engonal i la cama esquerra. Tan provocador era el vestit, que fins i tot Carlos Sobera no va poder evitar mencionar-lo. Així, mentre la mirava, li va dir a Natalia: «T'he de dir que estic altament sorprès per aquest vestit meravellós».

Fins i tot Carlos Sobera es va quedar perplex amb el vestit de la concursant
Fins i tot Carlos Sobera es va quedar perplex amb el vestit de la concursant | Mediaset

Ella, davant el comentari esmentat, va optar per parlar sobre la seva manera de vestir, i va explicar que «el fet d'anar vestida així genera vergonya a molts nois amb qui he estat. I també els passa a coneguts i amics meus, que els posa en un compromís». Davant d'això, el presentador li va preguntar després si la manera de vestir la definia. I en part, sí, ja que Natalia es dedica parcialment al cabaret. «Aleshores, sóc una meitat de dia i l'altra de nit. La meva part de nit seria aquesta banda, la de l'obertura».

En aquest sentit, Natalia explicava que «la gent que em coneix pensa que sóc molt tímida. Però després, a la nit, quan surto, sóc totalment esbojarrada, atrevida i no em reconeixen gaire», reflexionava. Amb tot, la ballarina destacava que aquesta doble 'personalitat' que té afecta les seves relacions sentimentals. En efecte, no ha tingut gaire sort a l'amor. «La meva manera de vestir, moltes vegades, equivoca els homes i es pensen que només vull llit i no és així», lamentava.

«M'agrada el romanticisme, els detalls. M'importa més el romanticisme i l'amor que no pas el sexe», explicava, i tot seguit, va recordar que buscava un home «a qui li agradi molt el món de l'espectacle. A més, que sigui detallista i romàntic, però, sobretot, artista».

Natalia va manifestar a 'First Dates' que buscava un home que acceptés la seva passió pel cabaret
Natalia va manifestar a 'First Dates' que buscava un home que acceptés la seva passió pel cabaret | La Noticia Digital

Natalia deixa al·lucinada la seva cita a 'First Dates'

Després de donar-se a conèixer i parlar de com esperava que fos la seva parella, va arribar la persona escollida per sopar amb ella. Es deia Adrián, tenia 39 anys, era malagueny i es va presentar com a tècnic agrari i artista. A més, es va presentar com una persona «oberta a enamorar-se de la persona». Però la bomba encara havia d'arribar. Si ella es va quedar fascinada amb ell, l'atracció va créixer més quan va saber que l'andalús era 'drag queen'.

Ell, per la seva banda, no va poder evitar quedar-se perplex amb el vestidor de la val·lisoletana. Fins i tot, va arribar a dir que també se'l posaria. Després, va compartir la seva experiència sentimental i, d'alguna manera, era semblant a la de Natalia. I així, també la mentalitat: «No a totes les parelles que he tingut els ha agradat el món de 'drag'. Jo sóc d'una manera, i el que m'estimi m'ha de voler tal com sóc».

Aquests punts en comú van fer que la vetllada transcorregués molt bé, ja que van anar descobrint més aspectes en què eren compatibles, com la passió pel ball. Va arribar el moment de decidir si es donarien una segona oportunitat, que semblava assegurada, però Natalia es va endur un desengany, ja que Adrián s'hi va negar. El malagueny va afirmar que «el que tu esperaves era jo, al revés no tant. He estat molt còmode i molt bé, però crec que no ha saltat el feeling».