Vicky Martín Berrocal fa plorar Ana Milán a 'Masterchef'

Va insistir en els defectes del plat de la seva companya davant del jurat

Vicky Martín Berrocal s'enfronta a Ana Milán a 'Masterchef'
Vicky Martín Berrocal s'enfronta a Ana Milán a 'Masterchef' | TVE

Vicky Martin Berrocal s’està convertint en una de les concursants més polèmiques d’aquesta edició de ‘Masterchef Celebrity’, on va sorprendre amb un enfrontament amb ‘El Sevilla’ la setmana passada i ahir va tornar a protagonitzar una dura baralla amb la seva companya de concurs Ana Milán.

Tot i que en un principi ambdues formaven un bon equip i tenien una molt bona relació, la cosa es va torçar en l’última prova que van executar, quan Martín Berrocal va recriminar-li els defectes del plat d’Ana Milán davant dels jutges.

 

Un defecte que Vicky va treure a la llum

La prova que van realitzar era per parelles, i les dues concursants van escollir-se mútuament per fer-la juntes, a causa de la bona relació que mantenien. La prova però tenia una dificultat afegida, ja que només una de les dues, en aquest cas Vicky, tenia accés a la recepta, de manera que aquesta li havia de transmetre per veu les instruccions a la seva companya Ana Milán, que era l’encarregada d’executar-la.

En el moment de sotmetre els seus plats al veredicte del jurat però, Vicky va tenir una actitud que va sorprendre tothom, i que va ser qualificada de cop baix, quan va delatar la seva companya assenyalant unes restes de gelatina del plat d'Ana Milán que no hi havien de ser, i ho va fer davant del jurat que les estava examinant.

 

Ana Milán va esclatar contra la seva companya Vicky Martín
Ana Milán va esclatar contra la seva companya Vicky Martín | TVE

Ana Milán va reaccionar advertint-li que no li semblava gens bé que mostrés defectes del seu plat en públic, mentre els ulls se li omplien de llàgrimes i mostrava el seu malestar amb semblant seriós a la seva companya, que intentava calmar-la sense èxit.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari