Victòria Frederica es cola sense saber-ho a l'estrena de 'La isla de las tentaciones'

La neboda del rei s'ha convertit en pocs minuts en tendència a les xarxes socials

Victoria Federica
La neboda del rei s'ha convertit en pocs minuts en tendència a les xarxes socials | Catalunya Diari

Molts dels protagonistes de 'La isla de les tentaciones' ens acostumen a sonar perquè ja compten amb un llarg bagatge en els programes de televisió. Entre els programes en què han treballat es troben 'Gran Hermano', 'Mujeres y hombres y viceversa' o aparicions esporàdiques a 'Sálvame' per haver tingut alguna relació amb algun personatge famós.

Però les xarxes no s'han sorprès per reconèixer a algú que ja ha sortit a la televisió; la sorpresa ha vingut quan han vist una cara molt familiar, que els ha recordat un membre de la família reial.

Són molts els espectadors que han vist a Victòria Frederica entre l'elenc del nou 'reality', en aquesta ocasió com a integrant d'una de les parelles participants. Això es deu al fet que una de les noies que entra en parella guarda moltes similituds amb la neboda del rei. Es tracta de Lara, que acudeix al programa en companyia del seu nòvio Hugo per intentar demostrar que el seu amor és veritable i que estan preparats per assimilar un embaràs junts.

El cabell fosc, extremadament llarg i amb unes arracades més tirant a grans i vistoses són alguns dels trets que coincideixen entre les dues noies. Des del primer minut, han estat molts els tuits que s'han començat a publicar i que s'han anat repetint durant tota la nit.

Altres usuaris més aguts han dit que Lara també guardava alguna semblança amb Yola Berrocal. No sabem si pels llavis o per la forma de la cara, però sense cap mena de dubte, la gran semblança la té amb Victòria Frederica. Veurem si les seves personalitats també s'assemblen o si tot es queda en una semblança física més que evident.

L'objectiu final és convertir-se en pares

A Hugo el vam conèixer com a concursant de 'Gran Hermano 15'. Es presentava participant en parella amb la seva cabra que, segons sembla, encara segueix vivint amb ell, ja que és habitual veure'l acompanyat de l'animal a les seves xarxes socials.

El jove ha explicat que quan va sortir del seu 'reality', aprofitant la seva fama, va començar a conèixer moltes noies i es va convertir en un 'lligón' d'altura. Fins que un bon dia va conèixer Lara i van iniciar una bonica relació, que s'ha anat allargant amb el pas dels anys, però amb petits alts i baixos que han anat debilitant la relació.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

La parella fins i tot s'atreveix a quantificar aquests alts i baixos. Les ànsies de llibertat d'Hugo han fet que fins a cinc ocasions es trenqués la relació, generant així una gran inseguretat en Lara, que no sabia com entendre els missatges que li estava enviant el seu xicot.

Encara que ell assegura que es penedeix de totes i cadascuna de les vegades que l'ha deixat, la seva nòvia ja no s'ho creu i considera que, quan menys s'ho esperi, tornarà a deixar-la tirada, trencant tots els plans de futur que ja tenen.

Ara la parella es posa un objectiu molt bonic i no és ni més ni menys que convertir-se en pares del seu primer fill. Però perquè això passi, han decidit posar a prova la seva relació a 'La isla de las tentaciones' i veure si així la parella aconsegueix sortir reconfortada d'aquesta gran prova.

Seran en total 12 programes en què els dos concursants hauran de viure separats i acompanyats amb persones de l'altre sexe i de bon veure, que a més, venen amb l'objectiu de trencar parelles per formar-ne altres de noves. El programa acaba amb totes les parelles decidint si volen marxar junts, separats o amb un dels temptadors o temptadores del format.


Comentaris

envia el comentari