Vídeo: Ana María Aldon pateix un al·lucinant canvi de look a 'Supervivientes'

El nou pentinat ha agradat molt als seus companys

Yiya, Ana María Aldon i Ivana parlant amb Jordi González des de 'Playa desvalida'
Ana María Aldon s'ha convertit en la protagonista del gran moment de la nit | Telecinco

La gana està portant als concursants de 'Supervivientes' a fer qualsevol cosa a canvi de poder menjar. Un clar exemple el trobem en Ana María Aldon, qui es va comprometre a rapar-se el cap a canvi que el programa li donés tres plats cuits complerts al llarg de la setmana.

Ahir, després que l'organització complís amb la seva part al llarg de la setmana, va ser el torn de la dona d'Ortega Cano. La concursant ha hagut de deixar que tots els seus companys li tallessin un floc de cabells per suavitzar el terreny abans del gran rapat que ha protagonitzat en directe en un dels programes més vistos de Telecinco.

Tot i que en un primer moment la supervivent ha obtingut un bon resultat, gràcies al tall a tisores, a mesura que anaven passant els minuts la situació anava empitjorant. Rocío Floresha estat l'encarregada de passar la màquina a Aldon, fent-li importants destrosses. En veure la situació, la Lara Álvarez s'ha vist en l'obligació de preguntar si algú sabia fer servir la màquina per no empitjorar encara més el tallat.

Albert Barranco ha estat qui, finalment, ha decidit fer un pas endavant i oferir-se per finalitzar el canvi de look de la concursant. Per sort, aquest dominava una mica més la indumentària i ha aconseguit un excel·lent resultat al cap de la seva companya.

Ana María Aldon encantada amb el seu pentinat

Per sort, el resultat ha agradat a la protagonista i s'ha animat a reptar el programa a proposar noves recompenses a canvi d'acabar de rapar-se els cabells. Finalment aquesta opció ha estat rebutjada pel programa en considerar que ja havia estat suficient per al moment.


Comentaris

envia el comentari