Vídeo: Brutal esbroncada de Gianmarco davant les càmeres

El concursant italià de 'GH VIP' protagonitza una tensa discussió amb la premsa

Gianmarco Onestini ha anat al 'Deluxe' per parlar per primera vegada sobre la seva decepció amb Adara
Gianmarco Onestini nega haver-se barallat amb la premsa  | Twitter (@RealityEnVena)

Un dels concursants de 'GH VIP' que més popularitat ha assolit un cop acabat el concurs és Gianmarco Onestini. L'italià continua sent notícia pel seu romanç amb la flamant guanyadora del 'reallity', Adara.

  

'Socialité' acaba d'avançar que un equip de reporters del seu programa, que es trobava gravant a Gianmarco, va patir una forta discussió amb el concursant italià de 'GH VIP'. El jove estava fent una petita col·laboració de Dj. en una discoteca quan es va produir l'incident. La directora del programa ha explicat a María Patiño tot el que ha succeït i també ha oferit als espectadors un dels moments més tensos.

Tot està gravat

La periodista enviada al lloc on es trobava Gianmarco havia sol·licitat tots els permisos pertinents a la discoteca per a poder gravar a l'italià dins. Ja en la cabina del Dj. els reporters haurien viscut empentes per part dels seus amics, però el més greu va passar a la sortida, quan els mateixos van començar a empènyer i a trepitjar a l'equip del programa. «Els membres de seguretat de la discoteca ens van mostrar el seu suport i ens van dir que mai havien vist a un personatge actuar així amb la premsa», ha manifestat la periodista al programa. Per sort pel programa tot ha quedat gravat, i les imatges es veuran de manera íntegra el dilluns 30 de desembre a 'cazamariposas' a les 15.45 h.

  

Més tard, Gianmarco ha entrat per telèfon per dir que ja està cansat d'aquesta situació i que està fart de la persecució que rep cada dia. «Sempre he tingut molt de respecte als mitjans i sempre que m'han volgut fer preguntes he estat molt disponible», argumentava l'italià que ha negat qualsevol mena de baralla cap a la premsa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari