Sorpresa per les paraules de Wyoming sobre la sentència del procés

El presentador creu que utilitzar la justícia com a palanca política tindrà conseqüències durant anys

El Gran Wyoming 'El Intermedio'
Wyoming considera excessiva la sentència del procés | Cedida

El gran Wyoming sempre s'ha caracteritzat per ser més que el presentador del programa 'El Intermedio' de la Sexta. 

Ell sempre ha parlat clar i ha estat un personatge força crític en moltes de les situacions polítiques i socials que ha hagut d'aguantar la societat espanyola. Ara, amb les conseqüències de la sentència del procés encara calentes, també s'ha atrevit a opinar sobre la condemna de presó pels polítics catalans. 

Wyoming considera que la sentència és excessiva

En aquest sentit, Wyoming ha explicat al programa 'Liarda Pardo', presentat per la periodista Cristina Pardo, que «13 anys de presó per fer un referèndum és excessiu i s'ha utilitzat la justícia amb fins polítics». 

Sense tenir pèls a la llengua, Wyoming ha seguit afirmant que: «No sóc dels del pensament únic. Per exemple, quan es diu 'S'ha d'atacar la sentència del procés. Bé, l'hauran d'atacar els condemnats. Jo no he d'atacar res. Ni aquesta sentència ni altres. Puc ser crític amb el que em doni la gana. I la sentència del procés em sembla excessiva. S'utilitza la justícia com a palanca política i això tindrà conseqüències durant anys».

Així doncs, el presentador ha estat clar sobre el seu posicionament que, sens dubte, no ha deixat indiferent a ningú. D'altra banda, durant la seva entrevista va assegurar que abans de començar a presentar el seu programa li trucaven sovint per a fer 'bolos'. Des de llavors que no li truca ningú. «M'hauria anat millor sent feixista?», sentencia el crític presentador.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari