Imatge arxiu Xavier Bonastre

Xavier Bonastre, sobre el seu funeral: «Els Beatles sonaran el dia que mori»

El presentador d'esports de TV3 ha tornat a la vida després de ser operat d'urgència, el passat setembre, per una greu perforació intestinal

El conegut periodista de TV3 que durant molts anys va presentar la secció d'esport de la Televisió de Catalunya, Xavier Bonastre, va participar aquest dilluns en un nou capítol del programa, de la mateixa cadena, 'Al cotxe!' presentat per Eloi Vila.

Les declaracions que Bonastre va fer al llarg de l'entrevista no van deixar indiferent a ningú i és que el periodista va declarar que «tinc contractat el meu funeral». La confessió va venir arran de la música que sonava al cotxe durant l'entrevista: «Hello, goodbye» del seu grup preferit els Beatles els quals va explicar que sonaven durant els dies que va estar en coma i que serà el grup que també sonarà el dia que es mori. Per entendre aquesta confessió hem de recular fins al passat mes de setembre quan Bonastre va «tornar a la vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aneu al meu blog, si no l’heu vist, encara. xbonastre.blogspot.com

Una publicación compartida de Xavier Bonastre (@xbonastre) el

«Vaig ingressar a l'UCI on vaig estar intubat i adormit 7 dies»

El periodista va ser operat d'urgències la matinada del 5 al 6 de setembre a causa d'una greu perforació intestinal  que havia derivat a una suboclusió. L'operació no va donar els resultats esperats i va patir un xoc sèptic és per això que va haver de ser operat novament. Al seu blog, Bonastre explica que «la cosa va estar tan justa, que li van dir a la meva dona que es preparés perquè podria anar-me'n a l'altre barri».

Per sort, aquesta segona operació va anar molt bé i va passar set dies intubat i adormit a l'UCI. Quan es va despertar però, a causa de tota la quantitat de medicament que li van administrar, va passar de pesar al voltant dels 72-73 kg a pesar-ne 90. És per això que, Bonastre, un esportista habitual, ha explicat que  va haver de «reaprendre a caminar». Des de llavors, el periodista ha tornat a córrer i ha participat en curses.

Xavier Bonastre confesa que té el seu funeral contractat
Xavier Bonastre confessa que té el seu funeral contractat | TV3

 

«Hello, goodbye», la cançó triada per Bonastre

«Atenció, aquesta cançó la tinc prevista pel meu funeral» va manifestar Bonastre quan va començar a sonar «Hello, goodbye» del grup de Liverpool i va afegir que «sonarà quan entri jo allà, a la caixa». El conductor del cotxe i del programa, Eloi Vila, es va quedar sorprès davant d'aquesta confessió mentre que en Xavier va comentar que  té contractat el seu propi funeral.

Per últim va assenyalar que «aquesta societat no està acostumada a parlar d'això» i va afegir que «imagina quan em mori i els familiars directes s'han d'encarregar de tot, d'un dia per l'altra». Tot seguit va aclarir que d'aquesta manera «els meus descendents hauran de trucar un telèfon i oblidar-se de tot».